Řetězec Primark je v Brně: Lidé na otevření čekali hodiny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Řetězec Primark je v Brně: Lidé na otevření čekali hodiny

Novou prodejnu navštívily stovky lidí.
Novou prodejnu navštívily stovky lidí. (Foto ČTK/Patrik Uhlíř)

Několik hodin čekali včera ráno v brněnské Olympii natěšení zákazníci, až otevře nová prodejna irského módního řetězce Primark. Na otevírací akci dorazilo více než 400 lidí.

Mezi hlavní sortiment řetězce patří levné oblečení, boty, doplňky a kosmetika. Ačkoliv pobočka otevírala v deset hodin, už krátce po deváté v řadě čekaly desítky lidí. „Přišla jsem ze zvědavosti a taky si nakoupit nějaké věci na podzim. Ve frontě stojím už od osmi, jsem z Brna, takže nebyl problém si trochu přivstat,“ řekla jedna ze zákaznic.

Brněnská prodejna je 406. pobočkou společnosti Primark na světě a druhou v ČR. Má rozlohu 3600 m². Ta první se otevřela loni v Praze. „Máme radost, že můžeme zákazníkům v Brně nabídnout proslulou módu za dostupné ceny,“ řekl obchodní ředitel firmy Maciej Podwojski.

Přečtěte si
pravlast
16. 9. 2022 • 18:20

Dost hloupé důvody proč si přivstat,měli jsme třeba OP Prostějov,Jitka Písek,Kras Brno­,BoPo,­Loanu,­Elite,­Tosta Aš a další oděvní a textilní podniky kde uměli ušít,uplést a vyrobit velmi kvalitní trika i s potiskem nebo výpletem.Čínské šunty prodávané za vysoké ceny a přes západoevropské "firmy",řetězce jsou jen vyděračskými cenami podvod na zákazníky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.