Za sado maso 14 ran nožem! Ex-policista požadoval zvrhlé sexuální praktiky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Za sado maso 14 ran nožem! Ex-policista požadoval zvrhlé sexuální praktiky

Eva Segiňová odešla od soudu s dvanácti roky vězení.
Eva Segiňová odešla od soudu s dvanácti roky vězení. (Foto Aha! – Slávka Červená)

Zvrhlé choutky měl bývalý policista (†65) z Kroměřížska. Oblíbil si sadomasochistické sexuální praktiky. Prováděl je se svou známou Evou Segiňovou (43). Té se to ale po čase přestalo líbit. A muže zabila. Hrozilo jí až dvacet let basy. Odsedí si ale jen dvanáct.

Rozsudek je pravomocný. Žena se přiznala a přistoupila na dohodu o vině a trestu. „Líčení by se táhlo několik měsíců, šetříme, bylo to rychlé,“ uvedl předseda senátu Krajského soudu ve Zlíně Radomír Koudela. Žena se s policistou ve výslužbě potkala před lety v hospodě. Nalákal ji domů s tím, zda se nechce podívat na jeho malou kočičku. „Žena byla bez domova a z Olomoucka za ním tu a tam jezdila. Přespávala u něj a také mu vždy navařila,“ řekl Radomír Koudela.

Přímo do srdce

„Prováděli sadomasochistické sexuální praktiky. Loni 3. prosince muž po ženě požadoval další sex, to už ale ona odmítla. Oba byli opilí. Obžalovaná pak šla do druhého pokoje pro nůž a zasadila mu do hrudníku 14 bodných ran. Jedna zasáhla srdce. Muž ztratil vědomí a zanedlouho zemřel,“ uvedl žalobce Martin Malůš. „Poškozený k tomu ale sám nakročil. Bez jeho jednání by to tragicky neskončilo. Trest je adekvátní,“ dodal předseda senátu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.