Neobyčejný soud muže znásilněného ženou: Erekce není souhlas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Neobyčejný soud muže znásilněného ženou: Erekce není souhlas!

Vzrušení a souhlas k sexu jsou podle soudu dvě rozdílné věci.
Vzrušení a souhlas k sexu jsou podle soudu dvě rozdílné věci. (Foto Facebook, scom)

Zapeklitý případ popírající všechny stereotypy řeší momentálně soud v britském Southamptonu. Studentka vysoké školy Imogen Brookeová (30) totiž měla sex s mužem bez jeho souhlasu. Ten ji za to nahlásil na policii!

Podle výpovědi údajné oběti, která z právních důvodů (soud stále pokračuje), nemůže být jmenována, se oba seznámili na internetové seznamce. Po schůzce u Imogen, během které vypili několik sklenic vína, Britka muže odtáhla do ložnice s tím, že chce mít sex – navzdory tomu, že chlapík sexuální radovánky odmítal.

„Můžeš říkat ne, ale tvoje pé*o říká něco jiného.“ Těmito slovy podle žalobce žena smetla ze stolu námitky svého protějšku, který se jí nedokázal ubránit, a tak jej znásilnila. Že měl muž erekci, ale podle soudce automaticky neznamená, že si přál pohlavní styk.

Imogen Brookeová

„V představě veřejnosti je sexuální delikvent muž a oběť sexuálního trestného činu žena. To však může být mylná představa. Fyzické vzrušení je zcela oddělené od souhlasu k sexu,“ má jasno porota. Podle ní se znásilněný snažil klást odpor, ale statnější ženě se nakonec musel podvolit. Ta si navíc incident druhý den ani nepamatovala. „Všimla si, že jsem se k ní choval odtažitě, ale nevěděla proč,“ přiznal muž.

Přečtěte si
mika
30. 9. 2022 • 11:29

chudáček maličký!!!! hlava neví co dělá tělo????

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.