Hledal inspiraci u orlických vražd? Zabil soka v lásce a dal ho do sudu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hledal inspiraci u orlických vražd? Zabil soka v lásce a dal ho do sudu!

V tomto domě policie objevila sud s mrtvolou.
V tomto domě policie objevila sud s mrtvolou.  (Policie ČR)

Morbidní inspiraci v orlických vraždách zřejmě našel muž (34), kterého policisté podezřívají ze zabití soka (†26). Stejně jako brutální vrazi z 90. let i on svou oběť pohřbil do sudu.

Na rozdíl od orlických vrahů jej nehodil na dno přehrady, ale zakopal ve sklepě domu na Dačicku. Podlahu pak zalil vrstvou betonu. Motivem vraždy bylo odstranění soka. Podle policie žena svého přítele v létě 2012 uspala zřejmě léky, a když usnul, vpustila do bytu vraždícího milence. Nebýt toho, že po letech dal policii tip o těle ukrytém v sudu drogový informátor, na starý zločin by se zřejmě nepřišlo. Dům, ve kterém se hrůzná událost stala, už léta patří jinému majiteli. Údajný vrah se odstěhoval na druhý konec kraje.

V tomto domě byl nalezen sud s mrtvolou muže (†26).

Video se připravuje ...

Podle informací Deníku si pro něj policisté přišli v Českých Velenicích u rakouských hranic přímo do firmy, v níž pracoval. Vrah svou oběť znal, podle jedné z verzí byli dokonce vzdálení příbuzní.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.