Nejzrůdnější matka světa? Dcerku (3) hodila medvědům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nejzrůdnější matka světa? Dcerku (3) hodila medvědům!

Holčička padá z pětimetrové výšky
Holčička padá z pětimetrové výšky (Profimedia)

Krmení dravé zvěře v zoologické zahradě v uzbeckém Taškentu přišlo dřív, než ošetřovatelé plánovali. Zrůdná matka tam medvědům naservírovala svoji dcerku (3)!

Nejmenovaná žena před zraky šokovaných návštěvníků hodila dítě do výběhu. Děvčátko tam přistálo kousek od samce medvěda hnědého jménem Zuzu, který se lidské mládě vydal okamžitě prozkoumat. Než však stihl dívence ublížit, pět ošetřovatelů nalákalo šelmu do vnitřní části klece, šestý vzal holčičku do náruče a utíkal s ní do bezpečí.

„Při pádu z pětimetrové výšky utrpěla otřes mozku, řeznou ránu na hlavě a pohmožděniny,“ uvedli lékaři s tím, že dívenka také utrpěla lehký šok. Bestiální matka, která boj vlastní dcery o život pobaveně sledovala, už skončila v rukou policie. „Netušíme, co ji k otřesnému činu vedlo. Návštěvníci i zaměstnanci zoo se ji snažili zastavit, ale neúspěšně,“ uvedla mluvčí zoo a dodala: „Bojíme se jen pomyslet, jak by to skončilo, kdyby medvěd reagoval na batole jako na svou kořist...“ Za pokus o vraždu hrozí matce minimálně 15 let vězení. 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.