Češka znectila pomník v Benátkách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Češka znectila pomník v Benátkách

Tohle koupání se české turistce prodražilo.
Tohle koupání se české turistce prodražilo. (Foto Facebook, Profimedia.cz)

Polonahá Češka (22) se svlékla před významným historickým památníkem a poté si v klidu hupsla do moře. Místní policisté jí uložili tučnou pokutu 450 eur (11 250Kč)!

V Itálii byl slunečný den, jasná obloha a obzvláště klidná voda bez vln. Českou turistku tak očividně nenapadlo nic jiného, než si jít zaplavat. Mladá žena se podle webu Nuova Venezia v úterý krátce před 16. hodinou u památníku Giardini (obětovaný partyzánům padlým v době fašismu) svlékla do půli těla a skočila do vody.

To ale mladé exhibionistce nestačilo a začala se po pomníku plazit. Akce české turistky ovšem nezůstala bez povšimnutí a během několika minut na místo přijela benátská policie. Po krátkém rozhovoru s policisty byla ženě uložena pokuta a zákaz vstupu do města na 48 hodin. „Nevěděla jsem, že je to zakázané,“ vysvětlovala Češka. Vyděšená si nakonec sebrala oblečení a vydala se směrem do centra města.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.