Aféra kvůli náhrobku Kayly (†13): Ukazuje prostředníček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Aféra kvůli náhrobku Kayly (†13): Ukazuje prostředníček!

Fotka pobuřuje občany skotského Aberdeenu
Fotka pobuřuje občany skotského Aberdeenu (foto Twitter)

Nezvyklý spor vede s veřejností Skotka Rachael Carleová, která se nechce vzdát náhrobku svojí zesnulé dcery Kayly (†13). Ten je osazen fotografií, ze které dívka na návštěvníky hřbitova ukazuje prostředníček.

Tři měsíce bylo vše bez povšimnutí, až zkraje týdne obdržela rada města Aberdeen telefonát, že se někdo z občanů cítí náhrobkem uražen. Radní souhlasili a nabídli matce bezplatnou výměnu fotky, Rachael ale nechce o ničem takovém ani slyšet. „Ten obrázek představuje, kdo Kayla byla. Drzá puberťačka, co měla ráda žertíky. Nesoucítím s těmi, kterým se to nelíbí, nemusí se na to dívat,“ má jasno.

A hned tak založila petici za ponechání obrázku dcery, která přišla o život poté, co vloni onemocnila chřipkou a upadla do kómatu. Z něj se probrala, ale lékaři jí odhalili nevyléčitelnou cystickou fibrózu, která vedla k zánětu už tak poškozených plic. Kayla neměla nejmenší šanci...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.