Úspěšný novoroční oběd a dohoda Fiala a Zeman: Rande každý měsíc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Úspěšný novoroční oběd a dohoda Fiala a Zeman: Rande každý měsíc

Zeman s Fialou na obědě
Zeman s Fialou na obědě (Foto KPR)

V politice v uplynulých letech platili spíše za soky. Vládnout se ale musí a ve dvou se to lépe táhne. Novopečený premiér Petr Fiala (57, ODS) a prezident Miloš Zeman (77) tak zakopali válečnou sekeru a včera ve velmi přátelské atmosféře i s manželkami absolvovali tradiční novoroční oběd v Lánech.

K jídlu byla pražská šunka, po ní svíčková a jako dezert lehký citronový sorbet. Po asi hodinu a půl dlouhém setkání usměvavý Fiala předstoupil před novináře, sdělil, že si pochutnal a že se odteď budou se Zemanem setkávat každý měsíc. „Přestože máme s panem prezidentem na řadu věcí jiné názory a asi reprezentujeme jiné skupiny voličů, je potřeba, abychom spolu diskutovali,“ řekl.

O politice se prý ale z respektu k Ivaně Zemanové (56) a Janě Fialové (49) pobaví až příště. „Ta debata byla společenská, příjemná, zohlednili jsme, že s námi sedí u stolu naše manželky, tak jsme si povídali třeba o tom, jak všichni máme rádi Vysočinu,“ shrnul předseda vlády.

Přečtěte si
Jan Kocián
4. 1. 2022 • 22:44

Nejprázdnější fráze Petra Fialy: "Česká republika má právo patřit mezi nejvyspělejší státy světa!"

AHel
3. 1. 2022 • 20:58

Na paní Babišovou se dalo koukat a byla tak krásně nad věcí, ta nová bude snad s manžílkem i pracovat, neměla by si brát tak vážně.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.