Kde získat rychlý úvěr na účet či hotově | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kde získat rychlý úvěr na účet či hotově

 (Fair Credit Czech s.r.o.)

Plánujete větší výdaje, nebo vám na poslední chvíli odpadlo financování? Ať je účel využití jakýkoliv, může vám pomoci snadná půjčka bez registru až 150 000 Kč, kterou poskytovatel vyplácí buď převodem na účet, nebo v hotovosti na ruku. O peníze lze požádat online z mobilu či PC, a díky rychlému posouzení je mít už do čtvrt hodiny od zaslání formuláře.

Jakou částku dostanete na účet  

Chcete-li mít peníze co nejrychleji a vzápětí je využít, nabízí snadná půjčka bez registru částku, která vystačí na vybavení domácnosti či druhé auto. Konkrétně se jedná o 20 000 až 150 000 Kč a je pouze na vás, o kolik si řeknete. Splatnost lze potom nastavit mezi 12 a 36 měsíci, vždy s odstupem po půl roce. Úhrady si tak snadno přizpůsobíte svým možnostem.

Kolik si můžete půjčit v hotovosti  

Jestli bankovní konto, případně chcete penězi platit v hotovosti, nabízí se půjčka na ruku. Nikam pro ni ovšem nemusíte, kamkoliv v ČR vám ji zaveze obchodní zástupce a předá do rukou ihned po podpisu smlouvy. Získat přitom můžete mezi 4 000 a 70 000 Kč při splatnosti 45, 60 nebo 80 týdnu, což vám opět dává možnost rozvrhnutí úhrad podle své finanční situace.

Schválení žádosti je hotové do 5 minut  

Abyste mohli co nejdříve vyřešit vše, co je třeba, dochází k posouzení každé žádosti ihned po přijetí. Obvykle proto netrvá déle jak 5 minut, než vám dorazí informativní SMS zpráva a email, zda a kdy půjčku dostanete. To platí i v případě, že chcete hotovost, neboť obchodní zástupce předběžně vaši situaci vyhodnotí a zavolá vám.

Jak rychle vám bude půjčka vyplacena  

Žádáte-li o úvěr online, respektive půjčku na účet, proběhne celý proces během pár minut. K převodu peněz totiž dochází ihned po schválení žádosti, a díky okamžitým platbám jsou tak obvykle připsány do čtvrt hodiny. To platí i v případě, kdy máte jinou banku než poskytovatel, ta vaše však musí expresní platby přijímat.

Pokud jste se naopak rozhodli pro hotovostní úvěr, probíhá vyplacení dle vzájemné domluvy s obchodním zástupcem. Ten za vámi totiž dorazí kdekoliv v ČR, klidně až k vám domů. Pokud bude čas oběma stranám vyhovovat, může to být už další pracovní den, případně se pracovník přizpůsobí vašim možnostem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.