Nebankovní půjčky na účet i hotově kdekoliv v ČR | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nebankovní půjčky na účet i hotově kdekoliv v ČR

.
(Shutterstock)

Pokud si chcete půjčit a nesplňujete přísné podmínky některých společností, mohou být řešením nebankovní půjčky, které bývají tolerantnější. Získat přitom můžete od 4 do 150 tisíc korun ještě v den žádosti, a to buď převodem na účet, nebo v hotovosti. Stačí vyplnit jednoduchou online žádost a vyčkat několik minut na odpověď pracovníků.

Půjčka na účet vyplacená do 15 minut  

Ať řešíte nenadálý výdaj, nebo vám na poslední dobu odpadlo financování, můžete získat nebankovní půjčku na účet velmi rychle. Pracovníci se věnují vyhodnocování žádostí prakticky okamžitě, takže vám do čtvrt hodiny sdělí, zda úvěr dostanete. V případě schválení a následného podepsání smlouvy z vaší strany dojde k okamžitému převodu peněz.

Získat je možné jak částky v řádech desítek tisíc, když se potřebujete dostat přes těžké období, tak i dostatek peněz třeba na ojeté auto. Poskytovatel nebankovní půjčky nabízí 40 000 – 150 000 Kč s využitím na cokoliv, takže nemusíte nikomu říkat, na co peníze padnou. Splatnost úvěru si můžete nastavit mezi 12 a 36 měsíci, takže si splátky rozložíte dle svých možností.

Nezávisle na výši částky, o jakou žádáte, vám mohou být připsány na účet do 15 minut. Stačí, abyste měli stejnou banku jako poskytovatel, který si vede konta v několika velkých bankách, čímž celý proces urychluje. A i když máte účet vedený jinde, může vám být půjčka na účet připsána ihned v případě, že vaše banka přijímá okamžité platby.

Hotovostní půjčka kdekoliv v České republice  

Jestli nemáte bankovní účet, případně jste na něm šli do mínusu a nemůžete tak odeslat ověřovací poplatek, nabízí se půjčka v hotovosti. Také o ni lze požádat online s vyplněním základních údajů, aby mohli pracovníci vyhodnotit vaši finanční situaci. Bude-li vše v pořádku, předají kontakt obchodnímu zástupci, který si s vámi domluví čas a místo setkání.

Dorazit může kdekoliv v České republice, ať jde o velké město nebo malou vesnici. Na schůzku vám přiveze jak důležité dokumenty včetně smlouvy, tak požadované peníze. V hotovosti si můžete půjčit mezi 1 000 a 70 000 Kč a využít je na cokoliv, třeba na pokrytí několika menších výdajů, vybavení kuchyně, nebo vyplacení dělníků, co vám provádí rekonstrukci.

Úhrada následně probíhá týdně vždy k rukám obchodního zástupce, a to v horizontu 45 až 80 týdnů. Délku splácení si nastavíte dle svých finančních možností, aby nedocházelo ke zbytečnému zatížení rozpočtu. Půjčku v hotovosti můžete mít v rukou už druhý pracovní den, aniž byste museli někam chodit. O vše se postará obchodní zástupce nebankovní společnosti.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.