Právě tady můžete vydělat peníze za své názory! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Právě tady můžete vydělat peníze za své názory!

 (Data Collect s.r.o)

Létající ani samořídicí auta v roce 2021 ještě nemáme, ale vydělat na internetu peníze bez toho, abychom museli vstát z gauče, naštěstí již v dnešní době není žádný problém už dnes. V Česku je to dokonce možné již spoustu let. Dnes ovšem zájemce nepotřebuje dokonce ani velký počítač – stačí mu mobilní telefon a internetové připojení, které už má skoro každý. Takže – jak na to?

Dnes jsme se zaměřili na jeden z nejstarších tzv. „panelů“ na českém internetu, www.ivyzkumy.cz. Fungují již od roku 2005.

Jak přijít k penězům?

Na trhu působí desetitisíce firem, které mezi sebou soupeří. Mnoho z nich kvalitou a plněním zákaznických očekávání. Svět se ale mění a nároky nás, konzumentů, stoupají. Proto si společnosti často objednávají průzkumy trhu, aby poznaly, jak si stojí vůči konkurenci, co od nich zákazníci očekávají, a podobně. Samozřejmě to nemůžou dělat zdarma, a proto si tyto výzkumy objednávají u specializovaných agentur. A ty zase platí svým registrovaným členům za to, že se s firmami podělí o své názory.

Není důvod nezúčastnit se

Jak ubezpečuje provozovatel iVýzkumy.cz, česká společnost Data Collect, kterou můžete znát i z televizního zpravodajství, jejich panel splňuje ta nejpřísnější kritéria na bezpečnost i ochranu dat. Jednak je členem české výzkumné asociace SIMAR, ale také je zde prostý důvod: Byť jen jedinkrát by došlo k úniku osobních údajů, jejich podnikání by bylo rázem u konce. To je celkem pádný argument, proč obavy nejsou na místě.

Bez registrace to nejde

Aby členové iVýzkumů nebyli obtěžováni častými pozvánkami k dotazníkům, do kterých by nebyli vpuštěni (například výzkum o pánském oblečení nebude pro ženy), je nutno po registraci vyplnit několik údajů o jednotlivci. I zde ovšem platí garance, že k těmto datům nemá přístup nikdo jiný a slouží právě jen pro výběr vhodných respondentů. Zadavatelé výzkumů nikdy nevidí, kdo konkrétně jak odpověděl – vše je anonymizováno. Samotná registrace zabere jen necelou minutu, a dá se zvládnout i z mobilu nebo přes appku.

Odměny jsou férové

Jak již bylo zmíněno, za svůj čas si každý zaslouží odměnu. V případě českého výzkumného panelu www.ivyzkumy.cz je zde kromě výměny nasbíraných bodů na hotovost (již od 400 Kč) i možnost výměny za dárky (například půlroční předplatné BLESK PREMIUM, časopisy, poukazy do Mall.cz nebo Alza.cz), ale i jedinečný výběr desítky dobročinných nadací, které můžete výměnou bodů podpořit. Všechny detailní informace najdete přímo na jejich stránkách.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.