PODZIMNÍ VITAMÍNY: 2x přehnout a 3x říznout

Podzimní ovoce je plné vitamínů, byla by škoda je pominout a neschovat si nějaké i na zimu. Třeba takový šípkový čaj je lék na mnohé neduhy. Stejně tak se mohou stát lahůdkou hrušky či jablka, o švestkách nemluvě. A víte, že se dají parádně využít i jablečné slupky?
Coby inspiraci, jak zužitkovat podzimní plody zahrady i lesa jsme pro vás připravili SPECIÁL DO KAPSY s názvem Podzimní vitamíny. Tahle brožurka se vám hodí, nezabere moc místa, ale přitom je našlapaná informacemi. Stačí 2x přehnout a 3x říznout!
- Vyjměte prostřední list a nůžkami odstřihněte okraj...
- Přehněte list na šířku v půlce podle přerušované čáry...
- Rozřízněte horní delší stranu...
- Znovu přehněte, tentokrát na výšku...
- Otevřete uprostřed a rozřízněte pravou stranu...
- Otočte další dva listy a znovu rozřízněte pravou stranu...
- A máte složeno