Rada pro Piráta Bartoše: Voliče na Krpálka neutáhneš | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rada pro Piráta Bartoše: Voliče na Krpálka neutáhneš

Když judista Lukáš Krpálek vyhrál olympijské zlato, roztrhl se pytel se slavomany, kteří sportovce zaručeně znají, potkali ho v tramvaji nebo od něj dostali po čuni. Pochlubit se musel i Pirát Ivan Bartoš, s tím že se s Krpálek pral v mladších žácích. Sice je o deset let starší, ale třeba byl prostě extrémně pozadu ve fyzickém vývoji. Není divu, že se Bartoš stal skvělým terčem pro internetový výsměch. Krpálek jsou asi nový koblihy! Více v Síťovinách na Mall.tv.

Martin Jirman, Lucie Macháčková, Petr Vojnar a Bára Guzdková jsou tu proto, aby vám neunikl žádný žhavý trend ze sociálních sítí. S námi nebudete out! Jaký status otřásl Facebookem, jaké vyfiltrované fotky zaplavily Instagram, kdo se ztrapnil na TikToku a které celebrity přestřelily napříč sítěmi? To se dozvíte v našem svižném zpravodajství a nepřijdete ani o zvířátko na konec.

Autor:  mc

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.