Mladík si ze vzteku vykopal podzemní bejvák | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mladík si ze vzteku vykopal podzemní bejvák

Na vynášení zeminy potřebujete systém
Na vynášení zeminy potřebujete systém (Foto Twitter)

Když se mladí pohádají s rodiči, často utečou z domu. Ne však Andres Canto. Mladý Španěl po několika prudkých rozepřích s mámou vzal do ruky krumpáč a začal na zahradě kopat. Makal tak dlouho, až si vykopal podzemní jeskyni, kde se dá docela slušně bydlet.

Po šesti letech kutání a vynášení zeminy má Andres z původně zaprášené díry mládenecký bejvák se schody, ložnicí, postelí i obývákem, do kterého si zavedl wifi a napojil sound systém s televizí. Plánuje ještě přidat vířivku. K dispozici má i troubu a vařič, v zimě si může přitopit. V nejhlubším místě má jeho podzemní jeskyně 3,3 metru. „Když někdo nezvládá svůj vztek, jde na terapii. Já začal kopat. Tři hodiny denně každé odpoledne,“ vyprávěl dnes 20letý mladík.

„Pamatuju se přesně, kdy jsem začal. Bylo 9. března 2015. Bylo mi 14, chtěl jsem jít na párty ke kamarádovi, jenže matka trvala na tom, abych se převlékl. Ale já odmítl, trucoval jsem a raději zůstal doma, než abych ji poslechl. Typický puberťák,“ vzpomínal na důvod svého vzteku. Původně chtěl jen vykopat bezednou jámu, až po letech zjistil, že jde kromě jiného i o skvělou náhradu za posilovnu. S rodiči už se sice nehádá, ale domů se také nechystá. „Nejsou z mé práce nadšení. Pokaždé, když dokončím určitou část jeskyně, ptají se, jestli už to nezabalím a nevrátím se domů. Ale k tomu určitě nedojde,“ usmívá se mladík z města Alicante.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.