Těším se, až pojedeme na hezkou dovolenou, říká výherkyně, které Sportka nadělila 2,5 milionu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Těším se, až pojedeme na hezkou dovolenou, říká výherkyně, které Sportka nadělila 2,5 milionu

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečnou výherkyni
Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečnou výherkyni (iStock Photo)

Poprvé si vsadila před více než čtyřiceti lety a sázení se pro ni za tu dobu stalo příjemným koníčkem. Přináší jí do života vzrušení a občas i pěkné výhry. A tentokrát se jí opravdu zadařilo. Při jednom středečním slosování jí totiž Sportka přihrála krásných 2 467 335 Kč.

Přečtěte si také: Neuvěřitelný příběh: přežil vlastní smrt, následně vyhrál v loterii. A ne jednou

Výherkyně nesází nijak pravidelně, pro sázenku si ale dojde minimálně dvakrát do měsíce. Výherní tiket si stejně jako celá řada ostatních koupila na poště.  

„Je to pro mě velká úleva!“

V budově Sazky, kam za námi dorazila, aby nám řekla, jak si přeje peníze dostat, jsme si nemohli nechat ujít příležitost sympatickou výherkyni trochu vyzpovídat. Zvlášť proto, že na ní bylo vidět neskutečné nadšení a spokojenost. Usmívala se od ucha k uchu a ihned po příchodu nám začala děkovat.

„Mám z výhry šílenou radost! Nejdřív jsem tomu vůbec nemohla uvěřit a nějaký čas mi trvalo, než jsem tu novinku vstřebala. Musela jsem kvůli tomu čísla několikrát překontrolovat. Pak už jsem cítila hlavně spokojenost a úlevu,“ pochvalovala si šťastná výherkyně.  

Nejdřív rekonstrukce, pak dovolená

Úlevu tahle Češka cítí hlavně proto, že jí výhra přinesla pocit jistoty, díky kterému jí odpadne hned několik starostí. Jak nám totiž prozradila, momentálně ji čeká rekonstrukce bytu. Dlouho ji kvůli financím odkládala, teď už díky Sportce naštěstí nemusí.

„Až si trošku vyšperkuju domeček, moc ráda bych se podívala na nějakou pěknou dovolenou do zahraničí. Ještě přesně nevím kam, ale než to situace dovolí, určitě něco vymyslím,“  říká spokojeně. Na dovolenou by prý ráda vzala i své děti, s nimiž se zatím jako s jedinými, o svou radostnou novinku podělila.  

Zpestření dne

Při loučení jsme se výherkyně zeptali, jestli bude v sázení pokračovat. Ani na chviličku nezaváhala a odpověděla, že určitě ano.

„Na sázení mě hlavně baví, že si mezi nákupem tiketu a slosováním můžu představovat, jaké by to bylo, kdybych vyhrála a co bych si za peníze pořídila. Ten pocit jsem před nedávnem zažila a je opravdu skvělý. A protože bych ho ráda brzy zažila znova, se sázením teď rozhodně nepřestanu,“ řekla nám usměvavá starší žena na závěr.

Hledáte něco podobného i vy? O desítky milionů můžete být bohatší už po dalším losování Sportky. Zajistěte si tiket na pár kliknutí na tomto odkazu.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.