Omyl, který Britce (42) změnil celý život: Uklikla si životní lásku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Omyl, který Britce (42) změnil celý život: Uklikla si životní lásku!

Potkali se na Facebooku.
Potkali se na Facebooku. (Foto Profimedia.cz)

Příběh jako z červené knihovny si prožila Velšanka Jo Kellyová (42). Omylem poslala na Facebooku žádost o přátelství úplně cizímu muži... A z jednoho ukliknutí se vyklubala láska jako trám!

Když jednou Jo projížděla Facebook, všimla si, že jí sociální síť nabízí seznam lidí, které možná zná. Mezi nimi byl i jakýsi Matthew Benja (34). Jo se zdál natolik sympatický, že mu poslala žádost o přátelství. Vlastně se spletla, uklikla. Ukázalo se, že se ve skutečnosti nikdy nepotkali a neznají se. I přesto se dali do řeči a zjistili, že pocházejí ze stejné vesnice. „Je to šílené, protože máme dokonce společné přátele, ale přesto jsme na sebe nikdy nenarazili,“ vypráví o šťastné náhodě Jo. Nakonec se páreček dohodl na schůzce. „Seděli jsme v autě a hodiny mluvili,“ popisuje Jo první rande. Od té doby prý věděla, že je Matthew její spřízněnou duší.

Pohádka ale netrvala věčně. Matthewovi se pár dní poté udělal v krku velký absces, kvůli kterému téměř nemohl dýchat. Jo ho sama odvezla do nemocnice a pak se o něj starala. Tím jejich nesnáze neskončily: po 5 měsících vztahu si Jo nahmatala v prsu bulku. „Byl to ten nejhorší okamžik mého života. Bez Matthewa bych to nezvládla,“ říká Jo, u níž se naštěstí jednalo o planý poplach. Pár při sobě zkrátka stojí v dobrém i ve zlém. Proto se rozhodli svůj vztah zpečetit i úředně: po pouhém roce známosti se zasnoubili. Ještěže poslala tu žádost o přátelství, vlastně omylem. Šťastným omylem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.