PORSCHE ROZSTŘELIL O SLOUP! Spolujezdec zůstal zaklíněný uvnitř... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PORSCHE ROZSTŘELIL O SLOUP! Spolujezdec zůstal zaklíněný uvnitř...

Šofér napálil přímo do sloupu veřejného osvětlení.
Šofér napálil přímo do sloupu veřejného osvětlení. (Foto HZS)

Z luxusního červeného porsche udělal vrak! Řidič (32) nabušeného sporťáku v noci na sobotu narazil do zábradlí a sloupu veřejného osvětlení v Ostravě. Zraněnému spolujezdci (33) se mezi plechy zaklínila noha a nemohl ven.

„Porsche GT2 dostalo na úrovni tramvajové zastávky na přímém úseku ulice Plzeňské smyk. Řidič vyjel mimo silnici,“ vylíčila policejní mluvčí Soňa Štětínská. Spolujezdec se při nehodě těžce zranil. „Zčásti mu pomohl z auta ven sám řidič, hasiči mu pak bez použití hydraulických nástrojů uvolnili zaklíněnou nohu a pomohli mu opatrně ven,“ popsal mluvčí hasičů Jakub Kozák. Oba pasažéři skončili v nemocnici.

Co dělali venku
Nehodu policisté šetří jako podezření z přečinu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. „Vzhledem k době a místu nehody zjišťují rovněž informace související s krizovým opatřením v oblasti pohybu osob,“ doplnila Štětínská.

Hledají svědky
Policisté vyzývají motoristy či cestující okolo projíždějící tramvaje, kteří nehodu či předchozí jízdu porsche viděli, aby se ozvali na linku 158.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.