Dokonalá proměna Kayly (36) z Las Vegas: Zhubla 89 kg! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dokonalá proměna Kayly (36) z Las Vegas: Zhubla 89 kg!

Kayla ve svých kalhotách z roku 2018.
Kayla ve svých kalhotách z roku 2018. (Foto Instagram)

Od dětství milovala panenky Barbie a současně trpěla šílenou nadváhou. Trapas, kdy si musela kvůli své morbidní obezitě koupit dvě letenky, ale uštědřil jejímu egu takovou ránu, že shodila těžko uvěřitelných 89 kg!

„Konečně žiju svůj život bez omezení,“ raduje se ze zásadní změny Kayla Lavendeová (36). Tolik potřebný bod zlomu přišel v roce 2018, kdy jí letecká společnost řekla silně obézní Australance žijící ve Las Vegas, že si musí zaplatit dvě letenky. Tehdy si si řekla „Dost!“ a začala trnitá cesta k novému tělu. Vyměnila kalorické pokrmy z rychlého občerstvení za zdravou stravu a do svého života začlenila víc pohybu. To ještě ukazovala ručička váhy 155 kg. Kayla tehdy podstoupila bandáž žaludku a po ní si slíbila, že se nikdy nevzdá a bude dál tvrdě pracovat. Zamilovala se do cvičení a dnes si bez posilovny neumí představit ani jeden den.

Hubnutí není jen o jídle: Podívejte se na video: 

Šije pro otylé

A výsledky se dostavily ‒ zhubla už 89 kg. Oblečení XXL mohla vyhodit a začala nosit velikost 36. „Celý život jsem měla nadváhu. Moje dětské vzpomínky se pojí s návštěvami lékařů, odborníků na výživu a všechny možné diety. Žádná však nezabrala. A tak jsem začala žít zprostředkovaně přes panenku Barbie. Snila jsem o krásném a zábavném oblečení, které nosila,“ uvedla Kayla pro web Metro.co.uk. V 90. letech byl problém sehnat pěkné oblečení pro děti s nadváhou. To ji přivedlo k myšlence zaplnit díru na trhu a vlastní oblečení pro otylé vyrábí dodnes. Díky své nové postavě už ale ona sama může nosit, co chce...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.