Z přátel vydojila čtvrt milionu: Umírám na rakovinu, lhala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Z přátel vydojila čtvrt milionu: Umírám na rakovinu, lhala

Na veselku pozvala 150 hostů.
Na veselku pozvala 150 hostů. (Foto Facebook)

Neuvěřitelný hyenismus! Žena předstírala, že je nevyléčitelně nemocná, aby z přátel vytáhla skoro 250 tisíc korun na zaplacení veselky snů. Tvrdila jim, že se jí rakovina dostala už do mozku i kostí, selhávají jí orgány, nemůže chodit...

Nezaměstnaná Toni Standenová (29) si dokonce oholila hlavu a poskytla žaluplné rozhovory novinám, aby dotáhla svou nehoráznou lež až do konce. Jejím snem bylo vzít si svého přítele Jamese (52), aby ji mohl vést k oltáři táta Derek. Ten skutečně trpěl rakovinou a zemřel týden před svatbou ve věku 57 let. Před svým úmrtím ještě pořídil video, které mělo být přehráno svatebním hostům.

Novomanželé pak jeli na líbánky do Turecka, nakonec ještě podnikli kolečko po Německu, České republice, Rakousku, Maďarsku a Itálii, Toni přitom stále opakovala, že jde o poslední dny jejího života. Na její sprostý podfuk se přišlo poté, co po návratu z líbánek Standenová tvrdila, že chytila koronavirus. Přátelé, kteří se jí složili na veselku a líbánky, pojali podezření a konfrontovali ji. V slzách se jim přiznala, že celou dobu lhala.

„Za svůj výkon by zasloužila Oscara, taková to byla herečka. Udělala z nás všech blázny,“ uvedla Cheryl Astonová (33), která své »nebohé« kamarádce věnovala v přepočtu 15 000 Kč. Přítel a později manžel James také uvěřil, že je nemocná, a dokonce si na znamení podpory rovněž oholil hlavu. Teď s ní chodí k soudu, jeho lásku čeká vězení za podvod.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.