Přišel o půlku těla, láska mu zůstala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Přišel o půlku těla, láska mu zůstala

Sabia za Lorenem neochvějně stojí.
Sabia za Lorenem neochvějně stojí. (Foto Profimedia.cz)

Devatenáctiletý Loren Schauers se zotavuje z děsivé nehody, po níž mu museli amputovat celou spodní půlku těla. Lékaři mu přitom nedávali šanci na přežití.

Loren pracoval na rekonstrukci mostu v americké Montaně. Když po něm jel vysokozdvižným vozíkem, pokusilo se ho předjet auto. Loren mu chtěl uhnout, ale omylem zajel příliš blízko ke kraji a spadl z 15 metrů vysokého mostu dolů. Jako zázrakem zůstal při vědomí, to nejhorší ale teprve přišlo. „Viděl jsem, jak na mě padá ten vozík a drtí mi tělo,“ popisuje hororový scénář. Jeho pravou ruku a spodní polovinu těla to rozmačkalo na kaši. Po převozu do nemocnice mu lékaři nedávali žádnou šanci na přežití.

„Řekli mi, že určitě umře,“ vzpomíná Lorenova přítelkyně Sabia Reicheová (21). Pokaždé, když šla domů, se s ním proto loučila, jako by ho už nikdy neměla vidět. Loren ale neuvěřitelným zázrakem přežil. „Každý zdravotník, kterého potkám, je z toho naprosto u vytržení,“ směje se teď. Ačkoliv přišel doslova o půl těla, amputace nelituje. „Bylo to buď amputace, nebo smrt, takže to nebyla těžká volba,“ říká. Celá situace prý navíc velmi utužila jeho vztah se Sabií. „Víc si teď vážíme věcí, které jsme předtím brali jako samozřejmost,“ říká Sabia.

Ze začátku se zdálo, že nepřežije. Od pasu dolů mu nic nezbylo.

Ze začátku se zdálo, že nepřežije. Od pasu dolů mu nic nezbylo.

Sabia za Lorenem neochvějně stojí.



Přečtěte si
-bello-
25. 11. 2020 • 22:33

K tomu komentář se nedá.Strašné.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.