ZA BRUTÁLNÍ VRAŽDU DCERUŠKY 19,5 ROKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

ZA BRUTÁLNÍ VRAŽDU DCERUŠKY 19,5 ROKU!

Žena u soudu nevypovídala. Ze spisu vyplynulo, že jediné, co si pamatuje, je, že jí kamarád píchl do žíly pervitin.
Žena u soudu nevypovídala. Ze spisu vyplynulo, že jediné, co si pamatuje, je, že jí kamarád píchl do žíly pervitin. (Foto Aha! – P. Ryšlink)

Bez půl roku dvacet vyfasovala včera u olomouckého soudu narkomanka Alena G. (23) z Přerova. Za vraždu své dcery (†3). Děvčátko ubila brutálním způsobem loni v srpnu.

Žena u soudu nevypovídala. Ze spisu vyplynulo, že jediné, co si pamatuje, je, že jí kamarád píchl do žíly pervitin. Výčet zranění, která dívence způsobila, přitom zabral dvě strany strojopisu. Soudní lékařka u soudu konstatovala, že za 45 let praxe se s něčím podobným nesetkala. Žena dcerku opakovaně bila pěstmi, rdousila, škrtila kabelem a bodala nůžkami. Dítěti mimo jiné vyrazila oko a probodla srdce. Mrtvolku pak ukryla v pračce. Státní žalobkyně žádala trest ve výši 25 roků. „Není pochyb, že poranění poškozené způsobila obžalovaná. Pro uložení výjimečného trestu však podmínky splněny nejsou,“ uvedl soudce Petr Sušil. Obžalovaná se na místě odvolala.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.