Matka tvrdila, že usnula v parku: Tadeáška našli mrtvého! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Matka tvrdila, že usnula v parku: Tadeáška našli mrtvého!

Policisté u místa, kde byl nalezen mrtvý Tadeášek.
Policisté u místa, kde byl nalezen mrtvý Tadeášek. (Aktu.cz)

Smutný konec mělo pátrání po čtyřměsíčním Tadeáškovi. Matka tvrdila, že si v pátek zdřímla v Hoříně na Mělnicku v parku a někdo jí odvezl kočárek i s miminkem. Chlapečka včera policisté našli mrtvého.

Podle informací Nedělního Aha! vylovili tělíčko děťátka z Labe. Ráno nejprve řeku precizně prohledávali hasiči v okolí Mělníka, záhy však byli odvoláni. Pátrání se pak soustředilo na konkrétní úsek Labe. Zřejmě šli muži zákona »najisto«. Měli podezření, že k »únosu« došlo jinak...

Vyslýchají dva lidi
„Na základě získaných informací jsme nalezli tělo kojence, nařídili jsme soudní pitvu ke zjištění příčin úmrtí. V souvislosti s tím prověřujeme výpovědi dvou osob, se kterými nyní provádíme další úkony,“ uvedla policejní mluvčí Eva Hašlová. Zda je mezi vyslýchanými i matka dítěte, odmítla potvrdit.

Přišla si pro něj
O Tadeáška se prý staral jeho dědeček se svou partnerkou. Pak si ale pro Tadeáška matka přišla. S miminkem měla přespávat po známých, v pátek pak zavolala na tísňovou linku. Prý usnula v zarostlém parku a kočárek s dítětem někdo ukradl. „Je mi strašně smutno, neměla jsem jí ho dát,“ napsala na sociální sítě nevlastní babička chlapečka.

Nemá dobrou pověst
„Byly jsme kamarádky, pomáhala jsem jí. Naposledy jsem je viděla v březnu, pak se beze slova sbalila a odjela. Nikdo o ní a o malém nevěděl, až je pak tehdy asi po dvou dnech našla policie s tím, že si ona nepřeje, aby kdokoliv věděl, kde je,“ popsala žena, která se s mladou matkou zná. Podle ní měla matka pohřešovaného chlapečka problémy s drogami a měla se o ni zajímat »sociálka«.

Policisté našli tělo Tadeáška (†4 měs.):

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.