Neuvěřitelné hrdinství 12letého chlapce: Tváří v tvář medvědovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Neuvěřitelné hrdinství 12letého chlapce: Tváří v tvář medvědovi!

Děsivé záběry natočil chlapcův strýc. Zvíře se několikrát dokonce postavilo na zadní! Alessandro kráčel zcela v klidu a na medvěda v zádech se jen párkrát ohlédl.
Děsivé záběry natočil chlapcův strýc. Zvíře se několikrát dokonce postavilo na zadní! Alessandro kráčel zcela v klidu a na medvěda v zádech se jen párkrát ohlédl. (Reprofoto YouTube, scom)

Stačilo málo a z rodinného pikniku se stala tragédie. Díky odvaze a znalostem, které v horách na severu Itálie prokázal teprve 12letý Alessandro Franzoi, má však svět novou senzaci. Počínání mladého dobrodruha zachycené na videu by klidně mohlo sloužit jako ukázkový návod, jak se zdravou kůži vyváznout ze setkání s medvědem!

Všechno se odehrálo během pár vteřin. Alessandro se s rodinou vydal do hor na piknik. „Odešel jen na pár metrů, šel hledat nějaké hezké kameny a tak. Najednou jsme viděli, jak ho pronásleduje medvěd!“ líčí strýc Federico, který vše natočil na mobil. „Byli jsme vyděšení, jen Alessandro byl klidný.“

Nejlepší den

Ukázalo se totiž, že chlapec je malý dobrodruh, který šel štěstí naproti. Přírodu a zvěř miluje, čas v karanténě strávil právě jejím studiem. „Přesně jsem věděl, že se mu nesmím dívat do očí, aby mě nebral jako hrozbu, a pomalu se vzdálit,“ tvrdí chlapec. Přesně to také udělal a medvěd, ač se v jeden moment i bojovně stavěl na zadní, po několika desítkách sekund snahu o souboj vzdal a šel si po svém... „Vlastně jsem doufal, že se něco takového stane!“ líčí s nadšením strýc hrůzostrašné momenty, kdy pomalí kráčí s medvědem za zády! „Byl to nejlepší zážitek mého života, byl jsem nadšený!“ tváří se hoch, že by si setkání snad i zopakoval.

Video zde: 



Přečtěte si
-bello-
28. 5. 2020 • 22:40

Strejda natáčel a teta držela nabitou pušku ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.