Babišův smělý plán: Další obchody by mohly otevřít | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Babišův smělý plán: Další obchody by mohly otevřít

Andrej Babiš v roušce na tiskovce po jednání vlády
Andrej Babiš v roušce na tiskovce po jednání vlády (Úřad vlády ČR)

Jít si zaběhat, zahrát golf nebo tenis? Možná už brzy zase normální věc. Premiér Andrej Babiš (65, ANO) by rád ještě před Velikonocemi otevřel některá sportoviště a obchody. Hlavní slovo ale budou mít odborníci.

Příští týden by vláda mohla rozhodnout o otevření některých sportovišť a obchodů. Podle Babiše by se mělo jednat o papírnictví nebo prodejny obuvi. Na to, jestli by Češi mohli využít jejich služeb ještě před Velikonocemi, předseda vlády odpověděl sice stručně, ale velmi výstižně: „Ano,“ jenže poté ještě dodal: „Záleží hlavně na hygienicích a epidemiologovi Romanu Prymulovi“. Jenže přední tuzemský odborník je skeptičtější než premiér. Sice by se podle něho mohly otevřít některé krámky před svátky jara, ale co se týče pohybu, je opatrnější. Sportoviště by totiž pro lidi mohla být přístupná podle jeho vyjádření pro Český rozhlas až po Velikonocích. A zdaleka ne všechna. „Nebudou hned skupiny lidí hrát třeba fotbal, týkat se to bude sportů, jako jsou běh, tenis či golf,“ uvedl Prymula. A otevření restaurací nebo hospod by mělo být ještě později.

Do Česka dorazily respirátory z Číny: Babiš mluvil o válce a děkoval i Zemanovi s Tvrdíkem.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
5. 4. 2020 • 23:12

Jo, možná se něco uvolní, ale hranice zavřený být musí!
Ono to tady není, ale že máme převzít na léčení cca 6 francouzských Covidů 19 do našich nemocnic , protože francouzské zdravotnictví už je dávno nejen kvůli pandemii na hnoji se upeklo jako pomoc v rámci EU , ale kde je Brusel s pomocí nám ?! V čem nám pomohl ? Nechal najednou všechny státy, starejte se samy !O Číně věděli EU poslanci s předstihem, EU komisaři mohli jednat!Nic z toho se nestalo. A pomáhat zrovna my frantíkům ?!!!
Macron nechá frantíky cca rok stávkovat, zadlužit až na dřeň , Česko chtěl šoupnout do nízkorychlostiní Evropy a teď žebrá ? Ať si řekne na Slovensku.Ti mu šli na ruku !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.