Díky viru našel životní lásku: První rande a hned společná karanténa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Díky viru našel životní lásku: První rande a hned společná karanténa!

Ilustrační foto
Ilustrační foto (Ilustrační foto Facebook )

Tohle jednou budou vyprávět svým vnoučatům: Chytili společně koronavirus na prvním rande. Od té doby jsou spolu v karanténě a jejich láska jen vzkvétá.

Nick Crawford (23) z Brooklynu se se svým romantickým příběhem svěřil newyorským novinám. Dívku poznal na online seznamce Hinge. Po klasických seznamovacích e-mailech ji pozval na rande a na večeři do restaurace. To bylo 7. března, čtyři dny předtím, než Světová zdravotní organizace vyhlásila pandemii.

Neobviňují se

U jídla se ale Nick necítil dobře a raději si zašel na pohotovost. Tam ho vyšetřili kvůli možné chřipce, ale nedostal test na koronavirus. Bylo mu však doporučeno, aby se uchýlil dobrovolně do karantény. Mladík raději zavolal své dívce a seznámil ji s ortelem lékařů. Ona mu řekla, že se rovněž cítí pod psa. Padnul tedy návrh, aby se sestěhovali a čelili nemoci společně. „Od té chvíle spolu trávíme veškerý čas. Máme se výborně, hodně si povídáme. Miluju její úsměv, líbí se mi, jak je zcestovalá a světaznalá. Oba máme podle všech příznaků koronavirus, ale neobviňujeme se navzájem, kdo ho od koho chytil,“ zakončil svůj příběh Nick, který je tvůrcem webových stránek, může tedy svou práci dělat i z domova.

Nick se těší, až bude se svým děvčetem moci randit i venku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.