Převalujete se v posteli? Spánek podle horoskopu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Převalujete se v posteli? Spánek podle horoskopu

Ilustrační foto
Ilustrační foto (istock)

Problémy se spánkem mají často psychické důvody. Neumíme relaxovat, uvolnit se, budíme se unavení. Máte podobný problém? Vaše znamení horoskopu odhalí, jak lépe spát.

Beran (21. 3. – 20. 4.) Tvrdohlaví Berani si všechno dělají po svém, někdy i ke své škodě. Jejich myšlenky se ženou dopředu a v usínání brání zejména bolesti hlavy a úzkost nebo neklid. Jak vylepšit spánek: Než se vklouznete do postele, proveďte opatření ke snížení stresu. Meditaci, uklidňující hudbu nebo jógu.

Býk (21. 4. – 21. 5.) Vaše ložnice musí být taková, abyste se v ní cítili příjemně. Nevadí vám utrácet peníze za krásné ložní prádlo, kvalitní matraci a dobře zvolené doplňky.  Jak vylepšit spánek: Než se uložíte ke spánku, mluvte o příjemných věcech a na příjemné věci i myslete.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) Blíženci nechodí spát brzo, mají pocit, že jim může něco utéct. Rádi se baví až do časných ranních hodin, nebo si až do rána čtou. Jak vylepšit spánek: Naučte se uvědomit si svou potřebu spánku.

Rak (22. 6. – 22. 7.) Milujete svůj domov a těžko se vám usíná, když všechno není na svém místě. Pořád máte pocit, že musíte ještě něco urovnat, uklidit, dokončit... Jak vylepšit spánek: Neberte na sebe zodpovědnost za ostatní, přestaňte je vychovávat a zklidněte se.

Lev (23. 7. – 22. 8.) Jste Lev, takže zbožňujete spánek. Okolnosti však musí být optimální. Chcete své blízké doma, pohodlí v posteli a klidné prostředí. Nesnášíte hluk při usínání a dokážete být pěkně protivní, pokud jste rušeni. Jak vylepšit spánek: Zajistěte si dostatek místa a klidu na usínání, dohodněte se s rodinou.

Panna (23. 8. – 22. 9.) Víte, že byste měli dodržovat pravidelnost, ale vždy vám v tom něco zabrání. Jste trochu úzkostní a snažíte se oddálit spánek, a tím i ráno. Vaše postel musí být perfektně ustlaná, jinak budete pořád vstávat a něco opravovat.  Jak vylepšit spánek: Zklidněte mysl, s usínáním vám mohou pomoci uklidňující bylinné čaje.

Váhy (23. 9. – 23. 10.) Odpočaté Váhy jsou skvělé, ale když spí moc, nebo málo, jsou neuvěřitelně protivné. Jejich ložnice je duchovní útočiště a pravděpodobně budou mít doma lapač snů nebo pár krystalů kvůli harmonizaci energie. Každá Váha si vytváří svou vlastní spací svatyni. Jak vylepšit spánek: Ujistěte se, že dobrý noční spánek je prioritou.

Štír (24. 10. – 22. 11.) Jste noční sova, která bojuje se spánkem. Máte spoustu plánů a spánek je nuda. Ale nepřehánějte to, při dlouhodobé absenci spánku vám hrozí zhroucení. Jak vylepšit spánek: Zkuste změnu – pusťte si oblíbený film nebo seriál a spát jděte před půlnocí, aspoň někdy.

Střelec (23. 11. – 21. 12.) Přátelští Střelci se živí energií ostatních. Pokud jde o spánkové návyky, rádi se dělí o lůžko a spí přitulení. Jejich sny jsou živé, barevné a často se zaměřují na cestování.  Jak vylepšit spánek: Prožívejte dobrodružství, ale s tělem zacházejte laskavě a dopřejte mu odpočinek.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) Spánek je pro Kozoroha jen další položkou na seznamu. Nemá z něj velkou radost, protože dává přednost práci. Ironií je, že zpravidla stihnete víc, když spánek berete jako palivo.  Jak vylepšit spánek: Lepší odpočinek znamená lepší výsledky. Řiďte se tímhle heslem.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) Vždycky přemýšlíte o tom, co bude dál, pořád se těšíte na velkou příležitost. Jste náchylní k obavám a úzkosti, sledování televize nebo surfování na internetu před spaním vám také nepomůže. Jak vylepšit spánek: Potřebujete se odpojit a uvolnit se. I když nemůžete vypnout svůj zaneprázdněný mozek, můžete ho zpomalit a odpočinout si.

Ryby (21. 2. – 20. 3.) Pokud je ve vašem okolí bolest nebo utrpení, cítíte to a nasáváte. Jste nejduchovnější ze všech znamení zvěrokruhu a máte empatii a soucit. Je to pozitivní, ale může vás to ničit.  Jak vylepšit spánek: Spánek je důležitý způsob, jak znovu dobít energii na další den. Je v pořádku brát ho vážně, svět se nezastaví, pokud něco odložíte zítra. 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.