Zloděj udělal velikou chybu: Kradl v botách policisty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zloděj udělal velikou chybu: Kradl v botách policisty!

.
(Shutterstock)

Tenhle zloděj (27) chytrosti moc nepobral! Než se vydal na lup v obchodech, za dveřmi panelákového bytu ukradl boty. Ty však patřily policistovi, ten pak šel po stopách a darebáka dopadl.

Zlodějem byl mnohokrát trestaný recidivista. Zřejmě doufal, že mu sportovní boty poslouží při chystaných krádežích v obchodech. „To si ale vybral opravdu velice špatně. Z minulosti znám jeho praktiky a způsoby chování. Ty boty mu navíc byly malé, takže se mu v nich moc dobře nechodilo,“ prozradil Aha! okradený policista (31).



Konzervy a rum

Než darebák skončil v policejní cele, třikrát kradl v prostějovských supermarketech. Poprvé štípnul pánský parfém a náhradní hlavice k holicímu strojku, podruhé deset rybích konzerv a potřetí tři lahve rumu. Při poslední krádeži zanechal ochrance na útěku batoh s lupem i s osobními doklady.

Kulhal Prostějovem
Záběry z bezpečnostních kamer zachytily pachatele, jak se v nepadnoucích botách belhá prostějovskými ulicemi. Okradený policista pak na záznamu zloděje rychle poznal. Dopadení zločince, kterého už v minulosti zatýkal, pak bylo jen otázkou času. „Policista muže vypátral a opět zatkl. Pachatel se při výslechu doznal,“ řekl policista František Kořínek. Za krádeže hrozí mladému recidivistovi další tři roky kriminálu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.