Prezident nastoupil do špitálu: Sílu mu dodávala dcera Kateřina | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prezident nastoupil do špitálu: Sílu mu dodávala dcera Kateřina

Prezident Miloš Zeman opět přijel do nemocnice. V Pražských Střešovicích má strávit v rukou lékařů do neděle. Doprovodila ho opět dcera Kateřina. (17. 10. 2019)
Prezident Miloš Zeman opět přijel do nemocnice. V Pražských Střešovicích má strávit v rukou lékařů do neděle. Doprovodila ho opět dcera Kateřina. (17. 10. 2019) (Blesk:David Malik)

Opět v doprovodu svého »strážného anděla« vykročil včera vstříc lékařům prezident Miloš Zeman (75). Dcera Kateřina (25) se kvůli obavám o zdraví svého otce zdržuje nyní v Česku a právě ona prý ho přesvědčila, aby podstoupil čtyřdenní rekondiční pobyt v nemocnici.

V Ústřední vojenské nemocnici v pražských Střešovicích se prezident hodinu po poledni pozdravil s ředitelem Miroslavem Zavoralem a krátce zamával novinářům. A odevzdal se až do neděle do rukou lékařů. „Rekondiční pobyt v sobě bude zahrnovat posílení pohybových stereotypů, rehabilitaci chůzí, aplikaci příslušných fyziatrických metod a vyvážené výživy,“ řekl pro Aha! náměstek pro léčebnou a preventivní péči Ivan Jeřábek.

Podle něj pobyt prezidenta nijak neomezí chod nemocnice či ostatní pacienty. Zemanův mluvčí Jiří Ovčáček už dříve ujistil, že prezidenta netrápí nic závažného. Prospěje mu prý ale pár dní klidu, kdy ho nebudou zatěžovat povinnostmi. Potvrdil také, že se dcera Kateřina nyní zdržuje doma, ačkoliv studuje v Londýně. „Je to dočasný pobyt, aby byla s tatínkem a dodala mu sílu a byla mu oporou,“ řekl Ovčáček Blesku. Na stejné klinice byl Zeman už 24. září, kde dostal infuze, ale lékaři prý neshledali žádný závažný problém.

Přečtěte si
j.p.toman
18. 10. 2019 • 08:42

Je to nějaké divné, prezident jde jen na rekondiční pobyt a dcera mu musí dodávat sílu ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.