Česká pašeračka Lucie T.: Bojí se pomsty mafiánů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Česká pašeračka Lucie T.: Bojí se pomsty mafiánů!

Lucii v Brazílii zatkli i s teprve dvouletou dcerou
Lucii v Brazílii zatkli i s teprve dvouletou dcerou (Facebook/Instagram)

Policie ji údajně dopadla se skoro šesti kily kokainu. Teď se česká pašeračka Lucie T. (33) bojí o život. Před začátkem soudu je v domácím vězení v hotelu a obává se, že ji zabijí členové gangu.

Češka z Bruntálska se obává, že ji budou chtít mafiáni umlčet navždy. Nechtějí totiž, aby proti nim mohla svědčit u soudu. Žena proto údajně v Sao Paulu vůbec nevychází z hotelu.


„Ten strach je naprosto oprávněný. Když ji zatkli a vyslýchali, shodila prý všechny, o kterých věděla, že by s tím mohli mít něco společného. Policii se ještě nepodařilo všechny pozatýkat, takže je velmi pravděpodobné, že by někdo mohl mít zájem Lucii umlčet,“ prozradil Aha! zdroj z Brazílie.
Pomstu kriminálníků zažila Lucie T. údajně už v minulosti. „Když byla doma naposledy někdy koncem srpna, tak nevypadala nejlíp. Mezi známými se říká, že prý ji tam někde v té cizině nějaká banda strašně domlátila. Prý právě kvůli drogám,“ popsal Aha! znýmý Lucie T. z Bruntálska.


Hrozí jí osm let
Podle českého ministerstva zahraničí hrozí Lucii T. za pašování drog v Brazílii až osmiletý trest. Pokud by ji dopadla policie v Thajsku, mohla by dostat i trest smrti. „Dá se říct, že jí brazilská policie zachránila život,“ uvedl expert na drogy z olomoucké kriminálky. Lucie T. přitom mohla z Brazílie odletět už 8. září. Zdrželo ji ale očkování.

Co bude s dětmi?
Lucie T. má tři děti (2, 8, 11), každé s jiným otcem. Nejmladší dceru má u sebe v Brazílii a podle podezření policie ji chtěla použít jako maskování při pašování. Další dvě děti jsou na Bruntálsku u příbuzných. Ti jim údajně řekli, že je jejich malá sestřička nemocná a máma s ní proto musela zůstat v Brazílii.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.