Starší dcera prezidenta Putina: Vyvíjí lék na rakovinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Starší dcera prezidenta Putina: Vyvíjí lék na rakovinu!

Maria Voroncovová (33)
Maria Voroncovová (33) (Reprofoto TV Rusko 1)

Tak přece jen existuje! Po letech výmluv a tajností se světu představila starší dcera Vladimira Putina (66). Maria Voroncovová (33), kterou ruský vládce nikdy oficiálně nepřiznal, promluvila v ruské televizi. 

Více než dvacetileté neproniknutelné tabu kolem rodiny ruského prezidenta Vladimira Putina částečně prolomila v prosinci 2018 jeho mladší dcera Katerina Tichonovová (32). Objevila se v ruské státní televizi a uvedla o sobě, že je vedoucí jednoho z vědeckých institutů, který se věnuje vývoji snímačů elektrických vln v mozku.
Rok a půl nato ji následovala i její starší sestra. Obě má Putin s exmanželkou, bývalou letuškou Ljudmilou (61), se kterou se rozvedl v roce 2013, údajně kvůli vzplanutí k mladé gymnastické šampionce Alině Kabajevové (36).




I Maria Voroncovová představila v televizi Rusko 1 své podnikání. Je spolumajitelkou obří zdravotnické firmy Nomeco, která se mimo jiné věnuje vývoji léku na rakovinu! Podnik zastřešuje stát a pracuje s rozpočtem 1,5 miliardy korun. Maria žije v nádherném podkrovním bytě v Moskvě na Novinského bulváru s výhledem na americkou ambasádu.
Medicínu studovala na Moskevské univeritě, hovoří prý anglicky, německy, francouzsky a vlámsky. Je viceprezidentskou Společnosti mladých ruských endokrinologů.
Při pohledu na její funkce a »schopnosti« nelze nevzpomenout na jejího taťku, který je Rusům tradičně prezentován jako uznávaný hokejista, neporazitelný džudista , hrdinný lovec a rybář.  

Víte, že...
...Maria byla kdysi v Nizozemsku vdaná za podnikatele Jorrita Faassena (39)? Podle některých zdrojů měli spolu i dítě.

Když Putin tančí: Ruský prezident přijel na svatbu rakouské ministryni zahraničí.

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.