Bezcitný Kim Čong-un: Generála prý hodil piraním! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bezcitný Kim Čong-un: Generála prý hodil piraním!

Kim Čong-un
Kim Čong-un (Reuters)

Severokorejský diktátor Kim Čong-un (35) je známý svou krutostí. Tvrdě a nemilosrdně ztrestá každého, kdo se mu znelíbí. Jednou z jeho posledních obětí se měl stát podle zahraničních zdrojů nejmenovaný generál, kterého hodil do nádrže plné piraní. Inspiroval ho k tomu agent James Bond!

Generál byl obviněn z plánování převratu, proto ho stihl trest z nejkrutějších. Sežraly ho piraně v obří nádrži, kterou pro tyto účely nechal Kim zřídit v residenci Ryongsong. Údajní svědci »popravy« tvrdí, že než ho masožravým rybám předhodili, rozřezali mu paže a trup. Zřejmě proto, aby ryby cítily krev a do nebohého muže se co nejrychleji pustily.

 


Od roku 2011, kdy se Kim ujal moci, už prý nechal zavraždit 16 spolupracovníků, tyto informace se ale velmi těžce ověřují. „Chce, aby všichni věděli, že pokud ho zradí, čeká je velmi nepříjemná smrt. A to i jeho nejbližší lidi. Použít k zabití odpůrce piraně, to je klasický Kim. Strach používá jako svůj politický nástroj,“ cituje Daily Star svůj zdroj.

Rybičky až z Brazílie
Svým pracovníkům se pak prý diktátor pochlubil, že se inspiroval scénou z bondovky Žiješ jenom dvakrát (1967), v níž si hlavní roli agenta 007 zahrál Sean Connery (88). V tomto díle padouch Blofeld zabije zrzavou agentku Helgu Brandtovou tak, že ji hodí do bazénu plného piraní. Ta scéna, v níž si zahrála Karin Dorová (†79), známá též jako Ribana z Vinnetoua, se Kimovi líbila natolik, že si nechal z Brazílie dovézt stovky krvežíznivých rybek, jež jsou schopné svými zuby ostrými jako břitva ohlodat člověka na kost.

Na video s Kim Čong-unem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.