Z restaurace vyhodili dvě transgender ženy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Z restaurace vyhodili dvě transgender ženy

Restaurace Machakhela v Tbilisi.
Restaurace Machakhela v Tbilisi. (Reprofoto Facebook)

Že lidská rovnoprávnost není všude pořád ještě samozřejmostí, dokládá případ z gruzinské restaurace Machakhela. Její personál tam zakázal vstup dvěma transgender ženám, protože prý byly »nechtěnými klienty«.

Ba co víc, ženy dokonce tvrdí, že s nimi bylo hrubě zacházeno. „Vyhodili nás hned, jak jsme vešly,“ sdělila napadených: „Smáli se nám, fyzicky i slovně nás napadli.“ Člen ochranky je také prý nazýval muži a jedné z žen poranil ruku, kterou jí přivřel do dveří. Manažer restaurace nařčení odmítá. Ženám byl podle něj vstup zakázán kvůli chování: „Dělaly zhýralosti, kouřily uvnitř a byly hlučné.“ Situaci už prošetřuje gruzinské ministerstvo vnitra.

Co je transgender
Pojem transgender se používá pro lidi, kteří se neztotožňují s pohlavím, se kterým se narodili. Takové osoby se ani nemusí vnímat jen jako muž, nebo pouze jako žena.

Přečtěte si
pt.jmmb@...
7. 4. 2019 • 11:31

Financovat několik projektů s jedním kreditem !!! Financování ve všech sektorech činností, které mohou vyvolat zájem. Jsem aktivní investor, který hledá seriózní partnery se ziskovými projekty, které vyžadují peníze. Jsem ochoten investovat nebo půjčovat peníze. Pro dobré pochopení jsem investor. Žádosti o úvěr jsou také vítány. Pro více informací prosím kontaktujte: pt.jmmb@gmail.com

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.