Smrti chlapečka (3) šlo zabránit: Agresor ho denně mlátil a... Típal o dítě cigarety! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smrti chlapečka (3) šlo zabránit: Agresor ho denně mlátil a... Típal o dítě cigarety!

Josef K. měl podle svědků bít tříletého hocha každý den.
Josef K. měl podle svědků bít tříletého hocha každý den. (Foto Aha! – Michal Israel Volf, Facebook.com)

Byly mu tři roky, nemohl se bránit a ani ti nejbližší mu nepomohli. Řeč je o chlapečkovi z Loun, kterého zřejmě umlátil k smrti Josef K. (20). Z výpovědi jeho partnerky a matky dítěte i jejích kamarádů vyplývá, že mladík byl ďábel v lidské podobě.

„Malej ho měl rád, ale často ho neposlouchal. Za to ho Pepa denně mlátil,“ svěřila se Aha! matka chlapečka Simona T. Uplynulou sobotu se agresorovi zatmělo před očima a dítě zase napadl. Útok se stal malému chlapci osudným.

Za těmito dveřmi prý Josef K. denně mlátil tříletého chlapce. Policie je krátce po smrti dítěte zapečetila


Josefa K. už policie obvinila z těžkého ublížení na zdraví a také z týrání. „V tuto chvíli není prokázána příčinná souvislost mezi násilným jednáním obviněného muže a úmrtím nezletilého dítěte. Kriminalisté si vyžádali znalecké posudky a v dané věci musí počkat na jejich výsledky,“ vysvětlila mluvčí krajské policie Alena Bartošová. V pondělí ovšem skončil mladík ve vazbě.


Tragédii mohla dávno zabránit chlapcova matka Simona T. „Bála jsem se, že by mi dítě vzala sociálka, kdybych to nahlásila. Netušila jsem, že to může zajít až takhle daleko,“ vysvětlovala žena, proč včas agresorovo chování neoznámila. Přitom jeho útoky zaznamenávali opakovaně i lidé z okolí. „Típal o něj cigarety a pak tvrdil, že si to malej rozškrábal,“ přiblížila situaci jedna z kamarádek.

Před dům, kde došlo k tragédii, nosí lidé hračky a zapalují tu svíčky.

Přečtěte si
jity
20. 2. 2019 • 09:02

Nejen matku, ale i ty lidi kolem, kteří to týrání viděli. Sice se ptali proč ten chlapeček má vytrhané vlásky a je samá modřinu, ale nikdo s tím nic neudělal.

dandova
20. 2. 2019 • 08:31

A tu matku bude soudit kdo?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.