Karel Gott se našel a hned... Velký flám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel Gott se našel a hned... Velký flám!

Karel Gott
Karel Gott (Lenka Hatašová/ Facebook Karla Gotta)

Celý národ se strachoval o zdraví Karla Gotta (79). Aha! ale může všechny uklidnit. Slavík žije, vypadá bezvadně a zřejmě se má i skvěle, protože flámuje. Fotografie jsou toho důkazem.

Od úterka, kdy se několik hodin šířily zlověstné a lživé zprávy o tom, že Karel Gott zemřel, zpěvák bohužel nepodal žádný důkaz o tom, že je v pořádku. Slova o tom, že se má fajn na jeho Facebooku, neznamenala, že neležel třeba někde v nemocnici. Až fotografie, které Aha! pořídilo v sobotu večer, mohou všechny přesvědčit, že jejich idol je opravdu fit.

Manželé Gottovi uspořádali doma pracovně společenský mejdan, na kterém se zpěvák bavil přímo náramně, a kdyby jeho přátelé po pěti hodinách nezačali ze slušnosti odcházet, s gustem by flámoval do rána. Přes pět hodin Slavík bavil své přátele, mezi kterými byla i režisérka Olga Špátová (34) se svým přítelem a kameramanem Janem Malířem (70), kteří o Gottovi točí k jeho 80. narozeninám dokument. Večírek končil těsně před půlnocí a dobrých deset minut pokračoval i před domem. Karel Gott by si tak mohl s klidem zazpívat, že to byl báječný flám!

 Takto reagoval Karel Gott na fámu, že zemřel: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
18. 2. 2019 • 12:53

Výše uvedený článek částečně je NESMYSL, nebot’ Ivana Macháčková opravdu není manželkou Karla Gotta i není manažerkou Karla Gotta a proto nikdo nemá právo psát, aby Ivana Macháčková se jmenovala “Gottová”. Ivana Macháčková ve skutečnosti nemá u Karlu Gottovi nic hledat a nemá nic chtít, co se týká Karla Gotta! Obrazy ve článku s Karlem Gottem a Ivanou Macháčkovou jsou fotomontáže!!! Karel Gott OPRAVDU ve skutečnosti není ženatý a jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta! To jsou fakty, což už potvrdil pan Felix Slováček, který se zná velmi dobře pracovní a v soukromí s Karlem Gottem už od roku 1966, nebot’ pan Felix Slováček řekl pravdu, že Ivana Macháčková opravdu není manželkou Karla Gotta, že Ivana Macháčková pracovala pro Karla Gotta jenom jako uklízečka i na počítač a že Karel Gott zakazoval Ivaně Macháčkově, jít do ložnici Karla Gotta. Taky je fakt, že Ivana Macháčková ve skutečnosti je vdaná s jiným mužem a svatba byla v Německu. Dne 12.06.2018 během koncertu Karla Gotta v Pražské O2-aréně byla vidět velká fotografie s Ivanou Macháčkovou a tam je vidět, že Ivana Macháčková má na pravé ruce manželský prstenek (viz: https://www.expres.cz/foto.aspx?r=dx-zpravy&c=A180613_120255_dx-zpravy_krio&foto=KRI73f61f_P ITT3015.JPG). V Česku lidé mají manželský prstenek po svatbě na levé ruce. V Německu lidé mají po svatbě manželský prstenek na pravé ruce. To je fakt! Karel Gott nikdy neřekl, že Ivana Macháčková je pro Karla Gotta ta pravá, protože Ivana Macháčková je velmi sobecká a drsná žena, která chce lidi jenom využit a Karel Gott ve skutečnosti nemiluje Ivanu Macháčkovou a obráceně. Dále je fakt, že ve skutečnosti Ivana Macháčková, Blanka Krejčí, Aneta Stolzová i Lida Sekaninová pro Karla Gotta nic nedělají, protože jsou to ženy, které chtěji celebrity jenom využit. Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Mnohé fotky v médiích s Karlem Gottem, těmi ženami, Charlottkou Ellou a Nellynkou

alexa-lexa
18. 2. 2019 • 10:45

Boože už s tímhle senilním dědkem jděte do za-dele!! Koho to zajímá?? Stejně to bylo udělaný umělě, aby se zase o něm psalo!! Na koncertování a živé zpívání už dávno nemá, tak aspoň zprávy z bulváru!!! Je trapnej!!!!!

johanaa
18. 2. 2019 • 10:12

Přeji KG i jeho rodině jen to dobré. Smutné ale je, že většinu písní které jsou nezapomenutelné nazpíval zhruba pred 30 lety a v současné době se do povědomí lidí dostává jen díky " zprávám " v bulváru.

EM1234
18. 2. 2019 • 09:57

Je už trapnej a celému národu už je u zadele, ale co by psavci psali... moc bych nedala za to že to zinscenovali sami....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.