Tohle z okýnka vidět nechcete...Rozpadl se motor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tohle z okýnka vidět nechcete...Rozpadl se motor!

Deset minut po startu Airbusu 320 vypukl na jeho palubě chaos a v pasažérech amerických vnitrostátních aerolinek Frontline by se krve nedořezal.
Deset minut po startu Airbusu 320 vypukl na jeho palubě chaos a v pasažérech amerických vnitrostátních aerolinek Frontline by se krve nedořezal.  (Foto Twitter)

Deset minut po startu Airbusu 320 vypukl na jeho palubě chaos a v pasažérech amerických vnitrostátních aerolinek Frontline by se krve nedořezal. Před očima totiž měli scény jako z hororu, když se pravý motor jejich letadla začal rozpadat!

Pilot byl nucen dramaticky změnit kurz letu a namísto v Tampě nouzově přistál na nedalekém letišti McCarron. „Spala jsem, ale pak mne probudily výkřiky a hluk, lidé na pilota řvali, ať okamžitě přistaně. Dvě ženy brečely a všichni ukazovali ven z okna,“ popsala dramatické chvíle cestující Stella Ponce. Další pasažérka se prý zase loučila se životem a dceři psala »poslední SMS«, že ji miluje.

Všech 170 pasažérů nakonec přežilo let 260 bez zranění a aerolinky se jim revanšovaly poukazy v hodnotě 5000 dolarů (114 tis. Kč) na další lety. Na ten teď ale žádných z nich nemá zřejmě ani pomyšlení...

Tohle při cestě letadlem vidět nechcete...

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.