Z kavalíra se vyklubal násilník | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Z kavalíra se vyklubal násilník

Znáte ho? Volejte linku 158.
Znáte ho? Volejte linku 158. (logo video)

V sexuální peklo se změnila pro mladou Angličanku návštěva Prahy. Přijela nejen za poznáním, ale také za zábavou. To se jí stalo osudným.

Večer zamířila do jednoho z tanečních klubů v horní části Václavského náměstí. Když se chtěla k ránu odebrat do svého hotelu, při čekání na taxi ji oslovil neznámý muž. Povídali si. Když taxi přijelo, chtěla do něj nastoupit a odjet. Nový známý ji ale přesvědčil, že ji sám bezpečně doprovodí a auto poslal pryč.


Cizinku však zavedl k podchodu v Čelakovského sadech. „Z ničeho nic ženu v příšeří parkového křoví otočil zády k sobě, vyhrnul jí sukni a patnáct minut ji znásilňoval,“ uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan. Dívka protestovala, ale strach jí v tu chvíli nedovolil bránit se víc. Násilníka nakonec vyrušili kolemjdoucí, a tak utekl. Incident se udál 4. srpna. Policie o něm informovala včera, jelikož dosud marně po pachateli pátrá, a tak žádá veřejnost o pomoc.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.