Prodvačku bil obuškem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prodvačku bil obuškem

Násilník zpočátku předstíral, že si chce koupit dvě krabičky cigaret a pití. Místo peněz ale vytáhl obušek a vrhl se na ženu za pokladnou.
Násilník zpočátku předstíral, že si chce koupit dvě krabičky cigaret a pití. Místo peněz ale vytáhl obušek a vrhl se na ženu za pokladnou.  (Foto PČR)

Surově napadl lupič prodavačku ve večerce v pražských Strašnicích. Do spánku ji udeřil obuškem a zasadil jí i několik ran pěstí do obličeje.

Násilník zpočátku předstíral, že si chce koupit dvě krabičky cigaret a pití. Místo peněz ale vytáhl obušek a vrhl se na ženu za pokladnou. Když se bránila, rozzuřil se a bil ji hlava nehlava. Pak ji strhl na zem a začal na ni křičet, že chce peníze. Zraněná nakonec unikla s voláním o pomoc do vedlejší místnosti. Lupič vzal z pultu cigarety a odešel. Způsobil škodu jen několik desítek korun. Za loupežné přepadení mu ale hrozí 10 let vězení. Znáte ho? Volejte linku 158.


Násilník zpočátku předstíral, že si chce koupit dvě krabičky cigaret a pití. Místo peněz ale vytáhl obušek a vrhl se na ženu za pokladnou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.