Britská rodina »svačila« na hrobech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Britská rodina »svačila« na hrobech

Někteří lidé nemají absolutně soudnost.
Někteří lidé nemají absolutně soudnost. (Foto Facebook)

Počasí tak krásné, že by byla škoda sedět doma. To si nejspíš řekla britská rodinka, která vyrazila na piknik. Pro své grilování si ale zvolila poněkud nevhodné místo – místní hřbitov.

Při hodování, u kterého používali náhrobní kameny jako jídelní stoly, je načapal Peter Howard s manželkou. „Byli tam celkem tři dospělí a asi sedm dětí. Manželka se je pokusila konfrontovat, ale akorát se nám drze vysmáli,“ stěžoval si Howard na sociální síti. Když zjistil, že necitlivé barbary ze hřbitova nevyžene, rozhodl se je aspoň vyfotit a veřejně ponížit.


„V tu chvíli ke mně přispěchal jeden z mužů a nutil mě snímky smazat, protože je prý nelegální fotit děti,“ uzavřel s tím, že ani to s rodinkou nehnulo. Naopak na sociální síti vzbudil příspěvek okamžitě obrovské pozdvižení a odsouzení. „To je tak neuctivé, nemůžu uvěřit, že by to někoho vůbec napadlo,“ vztekal se jeden z mnoha komentujících.

Někteří lidé nemají absolutně soudnost.

Přečtěte si
zamlzena
19. 7. 2018 • 14:14

Balkanizace? Tam se totiž jídlo někdy se dělá hostina/ nosí na hrob docela běžně. Drží se různá výročí po smrti / napříkald 40 dnů, atd/, a je to projevem úcty k nebožtíkovi. Zvyk je železná košile....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.