Věra Martinová (57): Největší životní facky. Co ji zvedlo ze dna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Věra Martinová (57): Největší životní facky. Co ji zvedlo ze dna!

Věra Martinová na koncertě pro Michala Tučného.
Věra Martinová na koncertě pro Michala Tučného. (Herminapress.cz)

Pořád není z nejhoršího venku. Věra Martinová (57) se nemůže stále zbavit nepříjemné bolesti v zádech. Jednou z posledních nadějí je operační sál, tomu se ale zatím urputně vyhýbá.

„Měla jsem spoustu varování v životě, že když nebudu poslouchat své tělo, tak to špatně dopadne. Teď jsem naopak ve formě – hraju tenis, cítím se hrozně dobře,“ pochlubila se zpěvačka deníku Aha!

Vzápětí však dodala: „V určitém věku si člověk na nějakou tu bolest už zvykne. To se nedá nic dělat.“ Podle zjištění deníku Aha! se totiž královna českého country pořád pere s šílenou bolestí zad...

Vychýlený obratel ji netrápí poprvé. Přes četné pokusy pomoct páteři jinak než skalpelem, ale bolest cítí pořád. „Není to věc, která by byla bez operace řešitelná, ale sportem a chiropraktikama se to dá aspoň nějak udržet, což je pro mě podstatný,“ svěřila se. Kývnout na operativní zákrok ale odmítá. „To je poslední věc, na kterou bych šla,“ netají se Martinová.

„Hlavně to nesmím přepínat. Musím se ale i hýbat, aby se zpevnily zádový svaly a všechno to nedržela jenom ta páteř,“ vysvětlila Aha! Zpěvačka, která své trable řešila i u léčitele Květoslava Zmrhala (50). Ten si získal nakonec i její srdce. „Jsme spolu tři roky a nehodláme na tom vůbec nic měnit,“ řekla důrazně.

Stíhaná osudem
Několikrát unikla smrti o vlásek. Martinová před několika lety onemocněla rakovinou prsu, pak zas musela do nemocnice se zápalem plic a těžkým zánětem žlučníku. Těžké životní zkoušky naštěstí překonala. Bolesti se ale pořád nemůže zbavit.

Kila jdou nahoru
Kromě bolesti zad se Věra prý trápí s váhou. „Chce si to hlavně hlídat životosprávu, ale kila mi nejdou moc uhlídat. Vzhledem k tomu, že se mi jde pořád hýbat, tak si říkám, že to k věku nějakým způsobem patří. S tím je potřeba se srovnat,“ dodala.

Na video s Věrou Matinovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.