To je on! Exkluzivní fotky milence Věry Martinové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

To je on! Exkluzivní fotky milence Věry Martinové

Věra Martinová prožívá nyní lásku se svým léčitelem.
Věra Martinová prožívá nyní lásku se svým léčitelem. (Foto Aha!: Daniel Černovský, facebook.com, ara)

Léčil jí bolavá záda. Tak se Věra Martinová (55) seznámila s Květoslavem Zmrhalem (48), se kterým už skoro rok žije místo svého manžela. „Poslouchal jsem ji jako zpěvačku. Ale country muzika nebyla odjakživa můj šálek kávy,“ přiznal se smíchem deníku Aha! léčitel.

To ale nebránilo tomu, aby se do Věry zamiloval. „Ano, jsem její přítel,“ potvrdil Květoslav současný vztah ke zpěvačce, která vedle něho rozkvetla. „Byla to taková blízkost. Rozuměli jsme si od začátku, okamžitě jsme si měli co říct. A Věruška je prostě krásná a úžasná žena,“ vysvětlil.

Vzhledem k tomu, že manželství Martinové s bubeníkem Jaroslavem Petráskem (54), s nímž má dceru Anežku (22), po 25 letech dospělo do bodu nula, nehrnula se zpěvačka, stejně jako její léčitel, do nového vztahu. Láska je ale mocná čarodějka a během terapie se do sebe zakoukali.

„Seznámili jsme se přes má bolavá záda. Hodně mi pomohl. Velmi jsme si rozuměli už od začátku a časem to přerostlo v hlubší vztah,“ mluví shodně Martinová, kterou Květoslav sice jako zpěvačku registroval, ale vášnivým posluchačem country prý nikdy nebyl. „Měl jsem období, kdy jsem poslouchal country muziku a folk, ale že bych byl typ na country, to ne,“ dodal. Na sympatie k atraktivní Věře to nicméně nemá žádný vliv.



Autor:  mia

Přečtěte si
asiblazen
7. 6. 2015 • 00:17

dost nesympatickej pán...ale kdo chce kam... nechaj se blbky obalamutit...

news
6. 6. 2015 • 22:05

Je jak nedomrdle-- ona stará bréca tak co s toho vzejde to bych rád věděl humus pro krávy.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.