Objednal si vraždu kvůli 40 milionům? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Objednal si vraždu kvůli 40 milionům?

Tři obvinění z přípravy nájemné vraždy: V popředí stojí Orban za ním podnikatel Sáček a vzadu zprostředkovatel Mišík
Tři obvinění z přípravy nájemné vraždy: V popředí stojí Orban za ním podnikatel Sáček a vzadu zprostředkovatel Mišík (ČTK)

Prohrál spor o 40 milionů, tak si objednal vraždu věřitele Radovana E. (57)! Z toho viní obžaloba podnikatele Radovana S. (42). Zabíjet měl Rumun Vlad Max O. (57).

„Obvinění je vykonstruované! Jednali jsme o pomoci při prodeji nemovitostí,“ řekl včera soudu Radovan S. Podobně mluvil i další obviněný Jozef M., který měl podle obžaloby chystanou vraždu zprostředkovat a pak o ní plánované oběti řekl.

Několikrát se s Radovanem E. sešel a údajně tvrdil, že pokud mu dá 500 tisíc korun, skutek překazí. Schůzky odposlouchávala policie. Jozef M. přiznal, že k nim došlo, vydírání ale odmítl.

„Proč jste mu vyprávěl o podnikateli, kterého zavřeli do mrazáku, přivázali k židli a pak zavraždili?“ ptala se ho soudkyně Dana Pacholíková. „To bylo obecné tvrzení, neřekl jsem, že se něco stane i jemu,“ řekl na to obžalovaný. Údajný najatý vrah Vlad Max O. bude vypovídat dnes.

Na video ze soudu se podívejte zde:

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.