Pekelné video z džihádistické syrské rodiny: Pusu mámě a... Hybaj na smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pekelné video z džihádistické syrské rodiny: Pusu mámě a... Hybaj na smrt!

Z dcer udělali sebevražedné atentátnice.
Z dcer udělali sebevražedné atentátnice. (Foto YouTube.com)

Nejhorší můrou všech rodičů je, že jim někdo vezme jejich milované dítě. Pro normálního člověka je proto jen těžko pochopitelné, že se najdou tací, kteří své vlastní děti pošlou na smrt dobrovolně!

Jednimi takovými jsou i nejmenovaní džihádističtí rodiče ze Sýrie, jejichž video nyní koluje na sociálních sítích. Kromě fanatické matky v černé burce se na něm objevuje i radikál s plnovousem (podle některých člen odnože teroristické organizace Al-Káida) a jejich dvě dcery – 7letá Islam a o dva roky starší Fatima. Ze záběrů je patrné, že se s nimi matka loučí – obě dívky objímá a líbá, aby je následně poslala na sebevražednou misi... „Nebojíš se, protože pak půjdeš do nebe, že ano?“ ptá se otec jedné z dcer. „Ano...“ špitne ona. „Alláh je veliký,“ jsou pak poslední slova sester ještě předtím, než ruku v ruce zmizí ve tmě...

O osudu Fatimy není nic známo, mladší Islam má už být podle zahraničních médií po smrti. Minulý týden prý nakráčela na policejní stanici v Damašku s prosbou, zda si může zajít na toaletu. Zanedlouho poté otřásl stanicí obrovský výbuch, který zranil tři policisty. Podle vyšetřovatelů přitom byla bomba na dívčině těle odpálena na dálku. Zmáčkl detonátor šílený otec sám?!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.