Velký předvánoční horoskop: Dárky podle zvěrokruhu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Velký předvánoční horoskop: Dárky podle zvěrokruhu!

Každému znamení se zavděčíte něčím jiným.
Každému znamení se zavděčíte něčím jiným. (Shutterstock)

Řešíte klasický problém, co komu nadělit pod stromeček? A většinou na poslední chvíli? V panice a nervozitě, takže se může stát, že sáhnete vedle? Máme pro vás elegantní řešení! Vánoční dárky se sice vybírají srdcem a citem, také včas, ale když je nouze, můžeme zavolat o pomoc, radu, nápad… Ano, měli byste vědět, že nemalý vliv na radost obdarovaných má i jejich zodiakální znamení. Pojďme nakupovat podle zvěrokruhu! Uvidíte, že nesáhnete vedle, že se nespletete.

BERAN
(21. března – 20. dubna)
Je spontánní a upřímný, žije v přítomnosti a zajímá ho vše kolem. Bývá i »bolestně« upřímný, ale nikdy to nesmyslí zle. Nedá také na rady a zkušenosti jiných, z vlastních chyb se však umí poučit.

CO NADĚLIT?
»Beránky« jistě potěší hračky zaměřené na kovbojské a bojové hry, hry na vojáky či policisty, důležité je, aby vydávaly zvuk. Pro dospělé se hodí encyklopedie, literatura faktu, historické dokumentární filmy na DVD nebo zájezd za poznáním minulosti.

BÝK
(21. dubna – 20. května)
Je to rozkošník, který rád užívá všech krás života, miluje majetek a peníze, je vytrvalý a umíněný. Nedá pokoj, dokud nedosáhne svého a umí být také pěkně vzteklý.

CO NADĚLIT?
Pro »Býčky« jsou ideální hračky podporující tvořivost a fantazii, třeba stavebnice Lego nebo hlavolamy, dospělé jistě nezarmoutíte dárkem trvalé hodnoty – šperkem ze stříbra nebo zlata či starožitností. Přivítají také věc sloužící k pohodlí (křeslo, vířivou koupel pro unavené nohy) a nebudou mít nic ani proti penězům v hotovosti.


BLÍŽENCI
(21. května – 21. června)
Patří k mistrům v umění přizpůsobivosti, jsou zvídaví a zvědaví, jsou jim vlastní neklid a proměny. Rádi se nechávají unášet fantazií a bývají nestálí.

CO NADĚLIT?
Pro malé Blížence se hodí hračky zdůrazňující pohyb a změnu, dlouho si dokáží hrát například s modelínou stejně jako s vláčkem nebo autíčkem, dospělí přivítají poukaz na zájezd nebo dovolenou, vstupenky do divadla, mobil nebo tablet, fotoaparát. Moc rádi také čtou knihy o životě slavných osobností.

RAK
(22. června – 22. července)
Je citlivý, snadno popudlivý, často se bojí okolního světa, proto se zavírá do své ulity – je totiž také křehký a zranitelný. Nade vše miluje bezpečí, jistotu a svou rodinu, rád se vrací do minulosti.

CO NADĚLIT?
»Ráčkům« udělají radost plyšové hračky a hračky podporující pocit bezpečí, dospělým můžete vybrat cokoliv pro domácnost – hrníček, ubrus, povlečení, hodiny. Pokud to bude originální, žertovné či vtipné, tím líp.


LEV
(23. července – 22. srpna)
Jako každý král je Lev odvážný, panovačný a také pěkně umíněný. Má skvělý organizační smysl, nesnáší průměrnost, touží vyniknout a nechybějí mu ani jistá teatrálnost s poživačností, stejně jako hravost, veselost a velkorysost.

CO NADĚLIT?
Proto »Lvíčata« potěšíte značkovým oblečením, autíčkem na ovládání či různými hrami, pro dospělé volte luxusní doplňky, parfémy či nápoje. Zvlášť ocení něco netradičního, třeba kapesníky, košile či dopisní papíry se svým monogramem.

PANNA
(23. srpna – 22. září)
Charakterizují ji přesnost, spořádanost a puntičkářství přecházející někdy až do malichernosti a lakotnosti. Je pracovitá, ale má malou sebedůvěru, lze se na ní vždy spolehnout a mravnost je jí nade vše. Ráda také vytváří nové věci.

CO NADĚLIT?
Pro »Panenky« volte hračky zaměřené na detail, jako jsou omalovánky, pastelky či stavebnice, pro dospělé vtipnou kasičku, tašku s co nejvíce přihrádkami, notebook, poukaz na zájezd za poznáním nebo knihu o vztahu k životu.


VÁHY
(23. září – 22. října)
Milují soulad, nesnášejí spory a intriky, jsou vnímavé ke svému okolí a milují vše krásné. Patří k výborným diplomatům a mají silný smysl pro spravedlnost. Potřebují klid a harmonii a často dlouho váhají s rozhodnutím.

CO NADĚLIT?
Pro malé volte hračky zdůrazňující vyváženost či harmonii a krásu, může jít o navlékací korálky nebo stavebnice, dospělým udělají radost hezká keramika, obraz, šperk, kosmetické přípravky, módní doplňky či knihy o umění.

ŠTÍR
(23. října – 21. listopadu)
Je zaměřen do vlastního nitra, vše rozebírá a pitvá, má slabost pro tajemno. Je současně náročný a vytrvalý, plný energie, bystrý a kritický. Miluje změnu, klid ho ničí. Bývá velmi věrný.

CO NADĚLIT?
Děti z tohoto znamení přivítají všechny hračky zdůrazňující tajemno – třeba kouzelnickou sadu nebo knihu o strašidlech, pro dospělé vyberte něco mystického, třeba tarotové karty nebo vonné tyčinky, přivítají také knihy a filmy s problematikou smrti a tajemna.

STŘELEC
(22. listopadu – 20. prosince)
Je samostatný, odvážný, respektuje zákony i morální pravidla, uznává přímočarost a upřímnost, vše dělá prudce a s nadšením. Je optimistický a činorodý, trochu světácký a svobodomyslný, touží po exotice.

CO NADĚLIT?
Pro malé volte hračky zaměřené na pohyb, jako je koloběžka, kolo nebo brusle, dospělé potěšíte zájezdem za exotikou nebo poukazem na adrenalinové zážitky, dobrým pitím, turistickým vybavením či cestopisnou knihou.


KOZOROH
(21. prosince – 19. ledna)
Není zrovna nejrychlejší, ale o to houževnatější. Je také skromný a zdrženlivý, přemýšlivý a nesmělý, nepatří k prospěchářům, ctí zásady slušnosti a nic nebere na lehkou váhu. Nechybí mu ctižádost a staví si dlouhodobé cíle.

CO NADĚLIT?
Děti přivítají dárky, které jim mohou prospět i v dospělosti: například stavebnice, hry nebo encyklopedie. Pro dospělé jsou vhodné decentní oblečení, nářadí či dárek pro jejich koníčka, luxusní diář, relaxační hudba na CD nebo knihy.

VODNÁŘ
(20. ledna – 18. února)
Je to idealista, který nade vše miluje klid. Potrpí si na originalitu, nezávislost a svobodomyslnost, nemiluje konflikty a má rád vše nové a moderní. Je téměř nemožné ho k něčemu přinutit, dokáže jít i do předem prohraného boje.

CO NADĚLIT?
Malé Vodnáře potěší brusle, lyže, sáňky i další sportovní potřeby, velké módní oblečení a obuv, vkusné doplňky, filozofická kniha, sportovní vybavení či něco nového do bytu, třeba kávovar.


RYBY
(19. února – 20. března)
Jsou to vnímaví, sniví a romantičtí jedinci, kteří se snadno sžijí s každou situací. Bývají velmi chápaví a rádi pomáhají druhým, současně ale mají silné sklony k přecitlivělosti a snadno se nechají ovlivnit. Touží po teple, lásce a přátelství.

CO NADĚLIT?
Pro »Rybičky« jsou vhodným dárkem různé hry a hlavolamy, pro velké Ryby teplé oblečení, třeba ručně pletený svetr nebo měkký župánek, přírodní kosmetika, knihy a hudba odvádějící do světa snů, potěší je také encyklopedie.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.