Sex podle znamení! Jste náruživí, nebo je vám sex na obtíž? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sex podle znamení! Jste náruživí, nebo je vám sex na obtíž?

Sex podle znamení! Ano, hvězdy na to mají opravdu vliv...
Sex podle znamení! Ano, hvězdy na to mají opravdu vliv... (Ilustrační foto: Profimedia.cz)

Za tím, jestli bez sexu nemůžete žít, nebo se mu vyhýbáte a je vám spíš na obtíž, stojí především hvězdy! Podle svého znamení máte totiž dané i to, jak vám to bude fungovat v partnerských vztazích. A protože je máj, lásky čas, máme pro vás malý přehled, jací jste podle svého znamení v posteli, od známého astrologa Milana Gelnara (59). 

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Žena: Je nevypočitatelná, působí nepřístupně, ale je dokonalou herečkou. Sex zbožňuje, chce zkusit vše, ale jen pro vlastní potěšení. Jde na něj přímo, je ráda v nadřazeném postavení (miluje i škrábání, kousání, zotročení muže), vyhledává krátké románky.

Muž: Miluje sex, ale nudí jej rutina, má rád změny. Je žárlivý, u partnerky vyžaduje věrnost, ale sám rád postele střídá. Je dominantní, má sklony ke skupinovému sexu. Miluje lichotky a dá se utáhnout na vařené nudli.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Žena: Ovládá umění svádět, aniž by se to někde učila; nereaguje pouze muž, který je již po smrti. Je žárlivá, sama nevěru nevyhledává, její city jsou stálé. Je náročná milenka, sex si vychutnává. Je konvenční, k sexu potřebuje pohodlí. Může mít sklon k lesbické lásce.

Muž: Rád se oddává vášním, je silně sexuálně založený. V pubertě neustále myslí na sex a na ženy, má téměř neukojitelné potřeby a velikou výdrž – dokázal by utahat ledovec. Má sklony k bisexualitě, silně reaguje na vůně a tělesné pachy.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Žena: Sex je pro ni jen jedna z radostí života, nedává mu velký význam. Nepotřebuje zvláštní prostředí, může se milovat kdekoli. Chuť k sexu je u ní velmi proměnlivá. Má sklony k promiskuitě, navazovat vztahy s mnoha muži najednou. Baví ji všechny formy sexu.

Muž: Sex pro něj není tak důležitý, spíše než akt jej vzrušuje samotná představa. Má sklon k promiskuitě – rád testuje nové zboží. Samotný akt bývá rychlý a divoký, více než akt jej baví příprava. Miluje skupinový sex, nesnáší stereotyp. Budoucnost s ním je nejistá.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Žena: Potřebuje velkou něhu a pozornost, ráda je hýčkaná. Miluje mazlení a neustálý kontakt, v případě nouze se alespoň pohladí před usnutím sama. Potřebuje neustálé povzbuzování a obdiv, vnitřně je nejistá. Je romantická, nesnáší, když na ni někdo spěchá.

Muž: Je jemný, citlivý a hluboce věrný – a věrnost také vyžaduje. Nesnáší vulgaritu a vyžaduje něhu. Baví ho role učitele, rád vysvětluje, potřebuje neustále povzbuzovat. Nejlépe je mu u domácího krbu, je přátelský a bývá mistrem v orálním sexu.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Žena: Nudí ji vše, co zavání rutinou. Často se zamilovává, má sklon milovat nepravého. Je přesvědčena, že po ní každý touží. Nechce muže svádět, ale ovládat. Rozkazuje, řídí, usiluje o dominantní postavení. Ráda se miluje za světla a za své výkony v sexu chce být chválena.

Muž: Ženám se líbí a je si toho vědom. Je přesvědčen o tom, že ho každá žena chce. Je energický, vášnivý, hravý, neustále se zamilovává a odmilovává, je silně sexuálně založený. Ženy potřebuje k životu jako jídlo a pití, neuznává žádná pravidla a konvence.

PANNA (23.8. - 22.9.)

Žena: O sexu si nedělá iluze, je to pro ni spíše aktem početí než rozkoše. Nemá ráda náhlé výbuchy vášní. Nachází se mezi nimi nejméně provdaných žen - nemohou najít muže, který by vyhovoval jejich kritickám nárokům. Na venek úůsobí chladně, city skrývají.

Muž: Nepřikládá sexu velký váznam, bere jej jako případnou potřebu těla, sex je pro něj pouze jednou z mnoha stránek života. Není vášnivý a není lovcem - nechává se lovit sám. Vyznává čistotu a vůně, rád se dívá a má sklony k voyeurství. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Žena: Je intenzivně ženská, pro milování vyžaduje dokonalé prostředí, k nepřitažlivému má averzi. Má sklony k přelétavosti. Je nejnápaditější v sexuálních praktikách ze všech znamení, libuje si v bizarním sexu. Zbožňuje své tělo, vzrušuje ji, bývá narcistická.

Muž: Vyhledává krásu, nesnáší vulgaritu. Má rozkoš z toho, z čeho má rozkoš jeho partnerka. Snadno podléhá lichotkám a chvále. Zdaleka nejvíce je toto znamení zastoupeno mezi bisexuály i homosexuály.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Žena: Sex ji baví a je pro ni drogou. Raději půjde do postele se špatným milencem než s dobrou knihou, je doutnající požitkářka. Ráda se miluje co nejdéle a co nejintenzivněji, miluje erotické pomůcky, jejím cílem je vždy vlastní, co nejintenzivnější rozkoš.

Muž: Je ovládán sexualitou a má jediný cíl – co největší orgasmus a co nejintenzivnější zážitek. Má sklony ovládat a dominovat, mívá sklony k perverznostem, nic mu není cizí. Je nevypočitatelný, smyslný, libuje si v čemkoli, co vzrušuje partnerku.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Žena: Je ženskou obdobou Casanovy, nenapravitelná koketa, svůdkyně a optimistka. Sex ji baví a nedělá s ním cavyky. Má liberální postoje – je schopna se milovat se ženami i s muži najednou. Nevzrušuje ji experimentování, je netaktní a dokáže být velmi bezohledná.

Muž: Je přelétavý a nejraději by chtěl všechny ženy. Jde spíše po povrchu, sex s ním není nejúžasnějším zážitkem. Dává přednost rozmanitosti a kvantitě před kvalitou, mívá více utajovaných milostných poměrů najednou. Nebývá připraven na dlouhodobý vztah.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Žena: Chce mít vše, včetně vášní, pod kontrolou. Při milování je jako vybuchující sopka, má tendence ke kousání a škrábání. Milování bývá podobné zápasu. Miluje dlouhé a časté milování, potřeba sexu hraničí až s nymfomanií. Má sklony k dominanci a sadismu.

Muž: Má sklony navazovat partnerství s mnohem mladšími, ještě naivními a nezkušenými dívkami. Je silně sexuálně zaměřený, vášnivý, smyslný a nesnáší, když je mu cokoli odpíráno. Má sklony k sadismu, oslovuje jej spojení s bolestí a rozkoší.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Žena: Sex pro ni není nejdůležitější, ale nic pro ni není tabu. Je soucitná natolik, že sexuálně vypomůže i staříkům nebo opuštěným nemilovaným ženám – může mít sklony k lesbismu. Je schopna všeho, aby dostala, co chce. Často opečovává muže nepochopené manželkou.

Muž: O ženu se zajímá jako o člověka, nikoli jako o sexuální objekt. Miluje dlouhé pestré předehry, sex s ním je pomalý a uvážený, žádné vášnivé zvířecí divočení. Rád vše vyzkouší, i ty nejexotičtější praktiky. Jde o nejliberálnější znamení zvěrokruhu, nic lidského mu není cizí.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Žena: Je intenzivně ženská, poddajná, smyslná, nadměrně vnímavá. Je liberální, snadno a rychle ovlivnitelná, málokdy dokáže říci ne. Ráda se podřizuje a často bývá obětí, je nepraktická a mnohdy odsouzená ke zklamání. Příliš často se zamilovává do nepravých.

Muž: Je emocionální, nestálý, inklinuje k tajným vztahům. Preferuje zkušené partnerky a vysněnou dominantní ženu. Upřednostňuje fantazii, často se stává tím, kdo je ovládán dominantní partnerkou. Chybí mu sebedůvěra, často propadá závislostem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.