V ČT zobou zaměstnanci antidepresiva jak o život aneb Depky podle horoskopu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

V ČT zobou zaměstnanci antidepresiva jak o život aneb Depky podle horoskopu!

Jak vypadá konzumace antidepresiv podle zznamení zvěrokruhu?
Jak vypadá konzumace antidepresiv podle zznamení zvěrokruhu? (Profimedia.cz)

Odboráři České televize bijí na poplach. Jejich závodní lékařka předepisuje antidepresiva jednomu zaměstnanci za druhým. Může za to prý neúnosná pracovní doba a prostředí plné strachu. I proto se rozpadl tým Událostí komentářů a diskusních pořadů ČT24 a odešli oblíbení moderátoři v čele s Danielou Drtinovou a Martinem Veselovským.

Pokud i vy pracujete v podobném prostředí, nebo žijete v nefunkčním vztahu či máte starosti s potomky, můžete se také ocitnout brzo v ordinaci psychiatra. Podle odborníků ale také záleží na tom, jaké jste znamení.

Depky podle zvěrokruhu

Pokud máte mezi blízkými přáteli Střelce, máte šanci na bezkonfliktní vztah. Tito lidé jsou nejpohodovější ze všech znamení. Naopak nejvíce propadají depresím Berani, následováni Býky.


Podle statistických údajů bylo v roce 2012 zaznamenáno 420 000 případů, kdy lékař pacientovi předepsal některé antidepresivum. Každý měsíc si je nechalo naordinovat průměrně 35 tisíc lidí, přičemž Střelcům je lékaři předepisovali nejméně. „Je zajímavé, že velmi nízkou spotřebu antidepresiv jsme zaznamenali jen u čtyř znamení zvěrokruhu – Střelce, Štíra, Kozoroha a Vah,“ vypočítává MUDr. Jiří Bek.

Užívání antidepresiv podle znamení zvěrokruhu

Znamení    Odchylka od průměru
Beran       13,23 %
Býk            9,85 %
Blíženec      7,12 %
Rak            7,19 %
Vodnář       4,14 %
Lev            0,74 %
Ryby          0,51 %    nejblíže průměru
Panna        0,56 %
Váhy        –5,02 %
Kozoroh    –8,11 %
Štír          –13,09 %
Střelec      –15,68 %    

Zdroj: EZK

Autor:  ida

Přečtěte si
radar666
28. 2. 2014 • 11:15

Co to je za blbost ,jaký oblíbení moderátoři ?? U koho mohla asi být oblíbená ta hlásná trouba ODSTOP,sebestředná ,arogantní a nafoukaná primadona ,Drtinová ? Tu měli vyhodit už dávno,jen kvůli jejím manýrám se tým komentářů rozpadl. A Veselovský ? Ten odchází za lepším a ne kvůli strachu.Ještě by si Drtinová mohla vzít na cestu s sebou toho knížecího poskoka Takáče. Vedení ČT by mělo ten zpravodajský Augiášův chlív vyčistit dokonale od takových lidí jako jsou výše jmenovaní. Objektivita a nestrannost je to ,co na ČT 24 nejvíc chybí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.