Velký zločinecký horoskop: Zjistěte, máte-li sklony podvádět, krást nebo dokonce vraždit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Velký zločinecký horoskop: Zjistěte, máte-li sklony podvádět, krást nebo dokonce vraždit!

Co o vás říkají hvězdy?
Co o vás říkají hvězdy? (Profimedia.cz)

K jakým zločinům mají jednotlivá znamení sklony? Zeptali jsme se astroložky Petry Neomilnerové (45) a přinášíme přehled temných stránek, které nám daly hvězdy do vínku.

Štíři
Agresivní, alespoň pokud jde o sex, netrpí morálními zábranami, v posteli se chová jako sadista, má aféry, ale nechce rozvod, upíná se na majetek, nejspíš je dost inteligentní, cílevědomý, přitažlivý pro ženy, a mstí se...

Berani
Ztělesněný rebel. Pro ránu nejde daleko, a tak má blízko k násilné trestné činnosti. Ublížení na zdraví, to je typický Beraní zločin. Přichází v úvahu také sexuální násilí, takže celá řada trestných činů.

Astroložka Petra Neomilnerová


Býci
Mají rádi pohodlí a majetek, takže krádeže a zpronevěry pro ně nejsou tabu. Jsou však také výrazně majetničtí a žárliví, takže i případná vražda z vášně nebo domácí násilí se může objevit.

Blíženci
Jsou neklidní a rozpolcení, přelétaví... Připadají u nich v úvahu trestné činy spojené s drogami, které sami užívají, případně rvačky a drobné krádeže.

Raci
Je výrazně citlivý, ale většinou to nedává najevo, je také manipulátor. Může být hlavou zločinecké organizace rodinného typu, může také zabíjet, protože někdo zranil jeho city.

Lvi
Chce být středem pozornosti a cítí se být vůdcem, ve skutečnosti ale v mnoha případech snadno naletí. Okázalost je jeho oblíbené životní heslo, někdy se může zaplést dokonce s mafií nebo teroristy, zrovna tak ale může brát třeba úplatky.
Panny
Jsou realisté a plánovači, jejich zločin rozhodně nebude hloupý. Zpronevěra nebo podvod, kterého se dopustí, bude jistě dobře naplánovaný.

Váhy
Je nesmírně šaramantní diplomat. Nejcharismatičtější znamení inklinuje zejména k podvodům, sňatkovým i jiným. V případě ohrožení může Váha ale sáhnout i k násilí.

Střelci
Jsou vizionáři a dobrodruzi, nedělá jim problém pustit se do šílených podniků. Mohou spáchat loupež, přepadení banky, ale také se mohou dopustit terorismu. Neleknou se prostě ničeho a ani to největší riziko je nemůže od jejich řádění odradit.

Kozorozi
Jsou pragmatičtí perfekcionalisté, rození vůdci. Připadá u nich v úvahu zpronevěra, mohou být hlavou zločinecké organizace, dokážou být mnohdy nelítostní. Mohou taky zavraždit nebo nechat zavraždit nepohodlného partnera.

Vodnáři
Jako volnomyšlenkářský idealista může ve jménu myšlenky napáchat hodně škody. Může být vůdcem sekty, ideologem teroristické buňky, dealovat drogy.

Ryby
Jsou proměnlivé a velmi snadno ovlivnitelné. Svést je ke hříchu není proto vůbec těžké, takže se jako komplicové mohou zúčastnit takřka každého zločinu. Mohou užívat i prodávat drogy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.