Jak politika změnila Zemana, Babiše, Sobotku a další: Bříško ven a pak zbude pleška jen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jak politika změnila Zemana, Babiše, Sobotku a další: Bříško ven a pak zbude pleška jen!

Zdeněk Škromach nyní
Zdeněk Škromach nyní (Foto ara)

Pohled na české politiky vzrušení nepřináší. Sexy postava je od nich vzdálená, jako ideové smýšlení komunisty a Kalouska. Dmoucí se břicho napíná opasek a vrásky doplňují syslí tváře. Aha! srovnalo, jak pánové vypadali před vstupem do politiky a nyní. Rozdíl? Posuďte sami...

Miloš Zeman (71): 1994 a nyní
Hlavu státu trápí cukrovka a onemocnění nervů na noze. K věku prezidenta Miloše Zemana už ale jisté zdravotní potíže patří přirozeně. Nelze je tedy s jistotou dávat do souvislosti s politikou. Každopádně na Zemanově vzhledu se toho příliš nezměnilo, jen zešedivěl.
Hodnocení Aha!: Politika mu svědčí.

Alexandr Vondra (55, ODS): 1990 a nyní
Zarůstám vousem a vlci už jdou sem... To si zřejmě prozpěvuje někdejší ministr obrany, který – jen co vypadl z kola jménem vrcholná politika – vypadá dost zanedbaně. Nechal si narůst dlouhé vlasy a zřejmě díky mnoha rautům i výrazně přibral.
Hodnocení Aha!: Politika ho zničila.

Jiří Dolejš (55, KSČM): 1980 a nyní
Háro, jaké měl ve svých 20 letech, velebí jeho hlavu i o 35 let později. Pravda, je už prošedivělé, ale hustotu by mu mohl třeba předseda vlády závidět. Zůstaly mu ale šrámy v obličeji, které utrpěl při napadení.
Hodnocení Aha!: Politika ho stála zdraví.


Miroslav Kalousek (55, TOP 09): 2003 a nyní
Více šedin, méně vousů. Grimasy a velká gesta ale Kalouskovi zůstaly. Hodně se spekuluje o jeho náklonnosti k alkoholu, ale vypadá pořád dobře.
Hodnocení Aha!: Politika mu svědčí.

Pavel Bém (53, ODS): 1997 a nyní
Styl jako John Lennon opustil poté, co se stal pražským primátorem. Kondici si udržuje Bém aktivním sportováním a horolezectvím.
Hodnocení Aha!: Politika ho zcivilizovala.

Andrej Babiš (61, ANO): 2002 a nyní
Zešedivěl a zestárl. Kromě vrásek a šedin si teď pěstuje i strniště. Politika ho změnila výrazně k horšímu. Sám Babiš si také stěžuje, že přibral.
Hodnocení Aha!: Politika mu nesvědčí.

Bohuslav Sobotka (44, ČSSD): 1995 a nyní
Už ve 26 letech mu řídly vlasy. Dnes má pleš a zdá se, že mu to sluší mnohem víc. Nebýt výrazných brýlí, nebylo by téměř žádné změny.
Hodnocení Aha!: Politika ho nemění.

Zdeněk Škromach (59, ČSSD): 1977 a nyní
Kdoví, jestli tehdy 20letý hippies Zdeněk tušil, že usedne v Parlamentu? Kdysi hubeného štramáka politika zakulatila a tak se sotva vejde do svého pověstného bazénku.
Hodnocení Aha!: Politika ho vypásla.

Martin Stropnický (59, ANO): 1980 a nyní
V současné obzvláště neklidné době mu přibyly vrásky kolem očí, což je ale i k jeho věku spíš přirozené. Figuru si udržuje, a tak jedinou výraznou proměnou je kratší účes.
Hodnocení Aha!: Politika mu prospívá.

Jak politika devastuje tělo? Profesor Rostislav Vyzula (63, ANO), lékař a poslanec
„Sedavé zaměstnání, nepravidelné jídlo a k tomu trvalý stres nevěstí nic dobrého pro žádného občana. Vede to ke zvýšenému riziku kardiovaskulárních onemocnění a rakovině. Taky k většímu nárůstu psychických potíží v důsledku frustrace, když se nedaří ukojit ani zcela jednoznačně logické záležitosti prospěšné pro lidi.“

Svatopluk Němeček (44, ČSSD), ministr zdravotnictví
„Myslím, že je to celkem jednoduché. Vrcholná politika představuje profesi spojenou s extrémním stresem a pracovní zátěží, nedostatkem času na pohyb či sport, rozhodně nejde o zdravý životní styl.“



Přečtěte si
pelagie
4. 9. 2016 • 09:12

další odporný umaštěný vyžranec, brrrrrrr

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.