Senátor ještě nedávno vyvaloval špeky v bazénku: Škromach ztratil bříško! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Senátor ještě nedávno vyvaloval špeky v bazénku: Škromach ztratil bříško!

Škromach šel do sebe...
Škromach šel do sebe... (Foto ČTK, ara)

Pamatujete na již legendární snímek z bazénku, kdy nás senátor Zdeněk Škromach (57, ČSSD) »oblažil« pohledem na svou obézní postavu? Jenže špeky jsou už fuč! Politik se deníku Aha! pochlubil, že ze 116 shodil už 28 kilogramů!

O tom, jak válčí s tukem, si Škromach popovídal s reportérkou Aha! na tradiční poutní mši na Velehradě, kam přišlo na 30 tisíc lidí. „Je to on, nebo ne? Jak se mu to povedlo?“ ptali se lidé a senátora si kvůli jeho proměně všímali více, než jen o kousek dál stojícího vicepremiéra Pavla Bělobrádka, nebo místopředsedy opoziční TOP 09 Miroslava Kalouska.

Obdiv okolí si Škromach užíval. „Dva měsíce jsem držel cambridgeskou dietu. Takže jsem vyměnit veškerou garderobu. Manželka přišla zkrátka, teď se parádím já,“ řekl se smíchem a rozepínal sako na všechny strany, aby si jej všichni v okolí pořádně prohlédli.

A možná bychom si tento pohled skutečně měli zapamatovat. Jak Aha! řekl oslovený odborník, senátorem zvolená dieta rozhodně není ideální a »panděro« se může Škromachovi vrátit rychleji, než by řekl »špek«.

Odborník: Zase přibere!
Petr Dražan, výživový poradce „Cambridgeská dieta spočívá v náhradě veškerého jídla speciálními instantními výrobky, které obsahují přesně dané množství všech látek potřebných pro fungování organismu, a to při minimálním obsahu kalorií. Lidskému tělu ale není vlastní být na instantních přípravcích, a už vůbec ne dlouhodobě. Cambridgeská dieta je navíc finančně velmi nákladná. Poté, co s dietou skončíte, tedy poté, co dosáhnete požadované váhy nebo jednoduše poté, co vám instantní jídla přestanou chutnat, se vrátíte ke stravě, na kterou jste byli zvyklí dříve. A dostaví se jo-jo efekt, tedy rychlé opětovné nabrání hmotnosti.“



Přečtěte si
trhnisinadledvinkou
8. 7. 2014 • 10:24

už jsem se lek, že ztratil mozek

eisenbieger
7. 7. 2014 • 21:34

pekne prasatko

va45
7. 7. 2014 • 13:25

Škromach a máš to do konce života.Jinač to máš za 2 měsíce dvojnásob nahoře. Když tak budete všichni senátoři a poslanci pokračovat tak nebude ta vaše laciná kantína potřeba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.