Přímo pod horou zkázy rodičům Lubitze řekli: Váš syn je vrah! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přímo pod horou zkázy rodičům Lubitze řekli: Váš syn je vrah!

Vzpomínkového obřadu v Seyne-les-Alpes se účastnily desítky pozůstalých.
Vzpomínkového obřadu v Seyne-les-Alpes se účastnily desítky pozůstalých. (Foto: ČTK, EPA)

Spolu s dalšími pozůstalými přiletěli do vesnice Seyne-les-Alpes, provizorní základny záchranných týmů a místa, kam svážejí nalezená těla obětí. Zdrcení ztrátou syna netušili, že na místě neštěstí je čeká rána ještě daleko tvrdší.

Jen co totiž rodiče Andrease Lubitze (†28) dorazili, vzali si je policisté stranou a řekli jim krutou pravdu: „To váš syn je zodpovědný za smrt 149 lidí! S letadlem záměrně havaroval.“ Nic netušící rodiče se zhroutili… Pár minut na to se to pak skrze tiskovou konferenci francouzské prokuratury dozvěděl celý svět.

Četníci poté vrahova otce a matku odvezli na utajené místo, kde je vyslýchají; německá policie mezitím prohledala jejich dům v Montabauru nedaleko Koblence.

Přečtěte si
ixtlil
29. 3. 2015 • 23:49

Tak jsem názoru, že fízlové se zachovali naprosto neporofesionálně, jelikož žádný důkaz přímý, který by svědčil, že úmyslně poslal letoun k zemi, neexistuje. Pouze jen umělé dohady. To že se mladý člověk léčil nic nezbnamená a kecy nějaké snoubenky také ne. Důležité je, že nemají žádný důkaz, ze kterého by vyplynulo, že třeba přes dveře odpověděl kapitánovi, že mu neotevře, jeliož chce spáchat sebevraždu tohle nemají a asi nebudou nikdy mít. Takže to, že někdo neotvírá, neznamená, že je vrah, může to znamenat, že zkolaboval a od chvíle svého kolapsu není za nic odpovědný. Odpovědný je imbecill, který nařídil na pevno zavírat dveře do kabiny. Chtěli bezpečnost tak si ji teď mohou užít, blbečkové úřední.Ti jsou odpovědní za pád letadla.Ne Lubitz. Musili by prokázat, že plánoval sebevraždu spojenou s vraždou ostatních na palubě. Nejspíš to je technická závada, co způsobila kolaps v kokpitu doslova uvěněného bezmocného pilota a dalšího uvěznila před dveřmi.Viníky hledejte v řadách úředních idiotů, co mají zabedňovací mánii.Rodiče měli poslat fízly do čerta a říci, že jedou domů a ať je neobtěžují, jelikož nejsou dle listiny práv a svobod povinni vypovídat proti svéu synovi a říci buďd nás obviňte ze spolupachatelství vraždy letadla, nebo jděte do***e. tohle bych jim řekl já.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.