Šokující nález policie: V domě odhalili mrtvoly otce a jeho sedmi dětí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šokující nález policie: V domě odhalili mrtvoly otce a jeho sedmi dětí!

Když dorazil koroner, nevěřil hrůze, kterou viděl. (ilustrační foto)
Když dorazil koroner, nevěřil hrůze, kterou viděl. (ilustrační foto) (Profimedia.cz)

V domku v městečku Princesss Anne v americkém státě Maryland se v pondělí našlo sedm mrtvých dětí ve věku od šesti do 16 let s jejich otcem. Rodina se otrávila oxidem uhelnatým z generátoru, který používala poté, co ji místní energetická společnost odpojila kvůli nesplaceným účtům od dodávek elektrické energie. Agentuře AP to sdělili otcovi rodiče, kteří se k domu po neštěstí dostavili.

Policie do přízemního dřevěného domku vnikla poté, co ji upozornila znepokojená kolegyně z práce, že otec sedmi děti se už několik dní neukázal v práci, uvedla místní policie. Ta stále ještě podle AP uvádí, že příčinu úmrtí vyšetřuje; její šéf Scott Keller ale řekl, že v kuchyni byl nalezen generátor, jemuž zřejmě došlo palivo.

Otcem dětí byl podle 36letý Rodney Todd, uvedla jeho matka. Dodala, že měl pět dívek a dva chlapce a že byl milujícím otcem, který byl pro své děti příkladem.

Přečtěte si
tacoo
7. 4. 2015 • 22:51

Kdyby používali antikoncepci, mohli žít.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.